Bildirim
FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: jambon
Ps ten xbox a yeni gectim. Oyunu da yeni aldim biraz alisip iyice cozdukten sonra katilmak isterim araniza
Bekleriz -
selam arkadaslar. DLC lerin hepsinin toplandigi bir paket var mi? Vip pass, cars pack vb bir cok icerik gordum ama hepsinin topluca oldugu tek bir paket var midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En dolu paket ultimate edition ama ben forza 6 yi beklemenizi oneririm.
@charli293
Forza 6'yı da oynar, ama FH2 de oynanması gereken bir oyun. Yani ikisinden de alınan zevk ayrı. -
Assetto corsa cikacakken 2016 da forza 6 almayin bence pc den gectim xboxa aseettoyu oynarsaniz pist oyunlari sevenler icin digerlerinin yuzune bakmazsiniz buna projectde dahil.
-
Bayram gezmesi de yapariz artik :)
Iyi bayramlar
-
Arkadaşlar, Xbox One'da hangi direksiyon setini kullanıyorsunuz, tavsiye eder misiniz? -
Bende Thrustmaster TX var memnunum gayet.. Zaten çok fazla seçenek yok Xbox one'da o yüzden rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Madcats ve Fanatec'in var ancak Fanatec Wheelbase 2 çok pahalı, Madcats'te parasını çok haketmeyen bir alet çıkardı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden temin edebiliriz hocam. -
Araştırmanızı tavsiye ederim ben forumdan ikinci el almış bir arkadaşımdan satın aldım mesela. Çok sıklıkla rastlayabileceğiz bir ürün değil. Sıfırı 1.000 ile 1.250 arasında değişen fiyatlarda satılıyor.
https://www.ortombo.com Thrustmaster ürünleri satıyor ancak TX henüz görmedim özel istek üzerine getirebilirler belki..
quote:
Orijinalden alıntı: nec85
Bende Thrustmaster TX var memnunum gayet.. Zaten çok fazla seçenek yok Xbox one'da o yüzden rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Madcats ve Fanatec'in var ancak Fanatec Wheelbase 2 çok pahalı, Madcats'te parasını çok haketmeyen bir alet çıkardı..
Beyinini aldırmış kazu ve geciken gran turismo 7 sebebiyle xbox one +forza 6+ thrustmaster tx ile yola devam ediyorum. thrustmaster tx beklediğimden çok daha iyi çıktı, logitech driving force gt+ logitech g27 ve fanatec porshce gt2 'den sonra çok çok daha iyi geldi.. sadece pedallar ile ilgili şüphelerim vardı, pedallar beklediğimden iyi çıktı açıkcası. -
Bende Fanatec Gt2'den gectim ayni fikirdeyim seninle pedallar guzel ama bnm baska planim var.. Fanatec Csr Elite pedal var bende onu bir aparatla Thrustmaster Tx'e takabiliyorsun ondan siparis ettim onu bekliyorum istedigim gibi calisirsa eger vites alabilirim ilerde..
GT2 nin derisi bir baskaydi ya :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nec85 -- 23 Temmuz 2015; 8:32:55 >
Hocam THRUSTMASTER FERRARI 458 SPIDER nasıldır, bilginiz var mı? -
Evet haklısınız bu da uyumlu xbox one ile onu unutmuşum :)
Force Feedback yok o alette sadece yay var direksiyonu bir tarafa çevirince yay otomatik olarak ortaya dönmesini sağlıyor. Başlangıç için belki olabilir ama sonunda yine TX'e geçmek isterseniz.. Tabi fiyat açısından avantajlı olur ancak dönüş açısı 240 derece tam tur bile dönmez. Bana sorarsanız ben tavsiye etmem çok ancak bu işlerde çok aşırı girmeyi düşünmüyorsanız, sadece eğlencesine takılacaksanız gamepad'e göre daha fazla zevk alırsınız.. Aşağıda inceleme videosu var bir göz atın isterseniz..
https://www.youtube.com/watch?v=CZ_CvWgwEZc
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tolga'cım sana bir soru soracağım çektiğin videolar Xbox one'dan GameDVR ile mi kayıt ediyorsun yoksa ekstra bir cihaz mı kullanıyorsun?
Ben dün GameDVR ile video kaydettim ancak upload etmiyor ya da saatler sürüyor 8mps internet var ona rağmen upload edemedim sen nasıl başarıyorsun merak ettim aydınlatırsan beni sevinirim..
Teşekkürler..
Selamlar, youtube kanalına doğrudan atıyodum önceden. Ordan pc ye aktarıp editliyodum. Yeni açılan kanala fazla birşey atmadığım için editlemeye gerek kalmıyor ve direk youtube'a atıyorum xboxtan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaTurk -- 23 Temmuz 2015; 9:48:31 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X