Bildirim
FORZATURK - FORZA 6 ve HORİZON 2 Oynayan Türk Oyuncular Topluluğu (XB1) (7. sayfa)
Under Armour Unisex Undeniable 5.0 Duffle, (203) Timberwolf Boz Kahverengi/Boz Kahverengi Alacakaranlık, Small : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBL2TP8H
9 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Teşekkür ederim. Yani Hub a sizde mi göremiyorsunuz? Ne zaman çözülür sizce ve ne ise yarıyor bu Hub? Bi de Club a ne zaman girebilirim sizlerle takılmak istiyorum. Yaş ortalaması nedir gerekliyse mikrofonla da gelirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: FurkanMarifet
Teşekkür ederim. Yani Hub a sizde mi göremiyorsunuz? Ne zaman çözülür sizce ve ne ise yarıyor bu Hub? Bi de Club a ne zaman girebilirim sizlerle takılmak istiyorum. Yaş ortalaması nedir gerekliyse mikrofonla da gelirim.
Evet uzun suredir forza hub sorunlu Forza 6 ya hazirliyolar diyelim:)
Hub sizin Forza profil goruntuleyiciniz gibi birsey forza puani toplayip size oduller verebiliyor seviye sonunda bunun disinda yeni gelen araba paketleri hub araciligi ile aktif ediliyor.
Yas ortalamasi 20+ kucuk arkadaslarda genel anlamda sorunsuz keyifle oynanan insanlar diyebilirim.
Bizlerle takilman icin aynı clubta olmamiz zorunlu degil 2. Ya da 3. Championship sonunda club sekmesi acilir girdigin anda F.TR yazip katilabilirsin ki önerilen club olarak başta gozukur hemen zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim bende yeniyim 2. Championship e geçtim sanırım. Yaş 17 bu arada ama çevremdekiler oldukça olgun olduğunu söyler. Sesli konuşmada sıkıntı olmaz diye tahmin ediyorum tabi bi alışma süreci olacak illaki
Şu an iş yerindeyim akşam live den eklerim
-
-
Strom islandinkiler dahil butun bucketlistleri bitirerek oyunu resmen bitirmis oldum... Bi kac tane gicik oldugum gorev vardi, onlari bitirmek huzur verdi bunyeye :)
Ya ben bisey sorucam, 1 yillik live aldim, ne online yaris aciliyor ne de baska bisey... Extra bisey mi olmasi gerek? -
Hocam online freeroam ve roadtrip bastiginizda acilmiyorsa bi dns degistirin derim bazen iki uc sefer arattirmak gerekebiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: murad35
Hocam online freeroam ve roadtrip bastiginizda acilmiyorsa bi dns degistirin derim bazen iki uc sefer arattirmak gerekebiliyor.
Ben arabistanda calisiyorum, acaba burdan mi engelli ki? Internete 4G modem uzerinden baglaniyorum acaba ordan dns degistirme olabilir mi bilmiyorum... Ulen bosu bosuna verdik parayi iyi mi... -
-
Aksam oyunu acinca bende davet yollayacagim cogunlukla forzadayim xboxta pek arkadasim yok ps ten gectigim icin umarim kaynasiriz:)
Bu aksam bulusamadik sanirim bizde her gece oynuyoruz ekleyebilirsiniz kulübun enlerindeniz:)
Gamertag:MURAD35TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murad35 -- 8 Eylül 2015; 1:43:04 >
-
selamlar, henuz oyunu alamadım ama online arkadas olmadıgından cekiniyorum almaya. Sık sık bulusup geziyor musunuz grupla? -
Tabi her aksam 8-10 kisi olmuyoruz fakat genelde en az 5 kisi aksamlari oynuyoruz ayrıca forza 6 yi bekliyoruz suan icin
quote:
Orijinalden alıntı: murad35
Tabi her aksam 8-10 kisi olmuyoruz fakat genelde en az 5 kisi aksamlari oynuyoruz ayrıca forza 6 yi bekliyoruz suan icin
tesekkurler ozaman en kısa zamanda FH2 yi alıp aranıza katılmak dileğiyle. -
Supercars Drag Rolling
https://www.youtube.com/watch?v=1lLF9Hevm5s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForzaTurk -- 8 Eylül 2015; 20:59:29 >
-
-
OLD İS COOL
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X