Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Fossil BQ2424 Erkek Kol Saati - AMERİKAN ALMIŞTIM 2-3 KERE KULLANDIM TERTEMİZ KUTULU Satın Al 5 Aralık 2023 16:41 1 1 Fossil BQ2424 Erkek Kol Saati - AMERİKAN ALMIŞTIM 2-3 KERE KULLANDIM TERTEMİZ KUTULU İLAN DETAYLARI AŞAĞIDA YER ALIYOR DOLAPTAN SATIŞ YAPIYORUM.2020 yılında Amerikadan aldım . Arka jelatini de duruyor deneme amaçlı bir iki kez taktım kutusuyla birlikte tertemiz bir saat. Fossil markası zaten. Yeni yıl hediyesi normal hediye sevgililer günü hediyesi doğum günü hediyesi erkek hediye olarak verebilir ya da kendinize alabilirsiniz. ÜRÜN BİLGİSİ Fossil BQ2424 Erkek Kol Saati Cinsiyet: Erkek Marka: Fossil Model: Luther Mekanizma: Quartz KASA YAPISI Kasa Çapı: 44 mm Kasa Kalınlığı: 7 mm Kasa Şekli: Yuvarlak Kasa Materyali: Çelik Cam Özellik: Mineral Tarz: Klasik Saatler Kasa Rengi: Rose Gold KADRAN YAPISI Kadran Tipi: Analog Kadran Rengi: Lacivert KAYIŞ YAPISI Kayış Tipi: Deri Renk: Lacivert ÖZELLİKLER Su Geçirmezlik: 5 ATMdolap.comFossil Lacivert Saat Yeni & Etiketli Online Satın Alhttps://dolap.com/urun/fossil-lacivert-saat-yeni-etiketli-gunesbuttik-324272071Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2780 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fossil BQ2424 Erkek Kol Saati - AMERİKAN ALMIŞTIM 2-3 KERE KULLANDIM TERTEMİZ KUTULU HP 103A Toner Neverstop Laser 1000, 1200 Serileri 2500 Sayfa Kapasite Siyah RENK TONER.STOK MEVCUT HP Neverstop Laser MFP 1200n ikinci el yazıcı tarayıcı fotokopi mak. 6 ay kullanıldı garantisi devam