Şimdi Ara

::FOTO ÇIKTISI İÇİN ALINABİLECEK YAZICI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir şey değil, almadan önce çok araştırmıştım.
  • Canon'dan şaşmayın; maliyet açısından en düşüğüdür.
  • canon a hangi modelinde

cıss sistemini kurabiliyoruz dostum ?
  • arkadaşlar merhaba ben bugunlerde teknolojixde canon selpy cp720 yazıcının 49 ytl olduğunu gördüm almayı ğek düşünmüyorum ama kalitelimidir ne dersiniz gg de bile 110 ytl fiyat çekmişler. ürün bolu teknolojixde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: number_oen

canon a hangi modelinde

cıss sistemini kurabiliyoruz dostum ?

Bu sistem hakkında pek bir bilgim yok; üzgünüm yardım edemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

arkadaşlar merhaba ben bugunlerde teknolojixde canon selpy cp720 yazıcının 49 ytl olduğunu gördüm almayı ğek düşünmüyorum ama kalitelimidir ne dersiniz gg de bile 110 ytl fiyat çekmişler. ürün bolu teknolojixde.

Süper fiyat. Ankarada olsa düşünmez alırdım, güzel hediye olur.

GG deki 110 YTL ye 25 liralık kartuş dahil.

Ben yukarıda 510 modelinden bahsettim, Selphy serilerinin hepsinde baskı motoru aynı. Yani güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apemen -- 23 Ağustos 2007; 14:28:45 >
  • 100 kağıt ve 3 kartuş 35 ytl ama stoklarında yokmuş toplam zaten 85 ytl oluyor
  • bugun sordum 108 kağıt ve kartuş 75 ytlye geliyor.
  • Samsung CLP-300 renkli lazer yazıcım birçok foto yazıcısına taş çıkartıyor. Bütçen yetiyorsa tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jet0n

bugun sordum 108 kağıt ve kartuş 75 ytlye geliyor.

nereye sorudunuz?

şuralarda 60 lira.
    http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=860
    http://www.hepsikamera.com/canon-renkli-kartus-kagit-seti-kp108ip-kp36ip-x3-p-2334.html?ref=nekadar

hepsiburada da vardı, şu anda sadece 72 lik var. o da 44 küsür lira.

• tşk ederim arkadaşlar

verdiğniiz bilgiler için saolun

alacağm ürüne karar verdim

saygılarımla

@number _ oen

quote:

NOT : EPSON R360 + CISS sistemi
  • +1
  • hocam epson al bende alıcam o sıstemden en dusuk malıyet onda
  • artık yeni eski butun epson kartuslar kolayca doluyor
    gecen gun bir siteye rastladim, eski (7pin) ve yeni(9pin) tip kartuslarin hepsinin dolan tipleri var. ben de 0711,712 713 714 serisi kartuslar vardi.(9 pinli) bir takim 4 tane siparis verdim (40 milyon falandi) ertesi gun elime gecti. doldurmasi da cok kolay kullanmasi da. resetleyici gerektirmiyor. yaziciyi acip kapadiginizda butun kartuslar dolu gozukuyor.
    eskiden cok ugrastim 611, 481 serisi kartuslar icin. kac tane parcaladim icine baktim nette okumadigim yer kalmadi herbiri farkli. 611 le 612 bile farkli yapida. bu yuzden 2 tane 3650 yazici bozdum hurda halinde duruyor evde.
    bu yontem super. 1dk dan az suruyro doldurmasi. resetleyici gerektirmemesi de ayri bir guzellik. zaten resetleyici fiyatina neredeyse tam takim. muadil kartuslarla ayni fiyata geliyro ki cogu muadil de dolmuyor, dolsa bile resetleyici gerekiyro ikidebir.
    CISS ler de problem yasadim ben murekkep kacirdilar, yapistirmak zorunda kaldim, bizim ufakligin ayagi takildi hortumlarina hepsi yere dokuldu ugras dur. Gecen gun bir arkadasa CISS aldirdim, chip i eskiymis upgrade degilmis uyumlu degil diye error verdi yazicisi.
    bu yeni model dolan kartuslar guzel valla, yeni oldugu icin guncellenmis chipler varmis uzerinde.takar takmaz epson kartus muamelesi yapti benim printer :)
    HP 363 ve Canon falan icin de var isteyen olursa.
    adresiwww.dolankartus.com
    ben komisyon almiyorum haberiniz olsun :)

• epson yazıcıdaki fotoğrafın kalitesi nasıl bana biraz bilgi verin, hatta resmini ekleyebilir misiniz? üzerinde parlak katman oluyor mu onun da?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.