Şimdi Ara

FOTO YORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hangi program acaba bu??
  • sabitleseydin bari yıldırımı :)
    tam bi süper olucaktı...
  • hakkatten yıldırım hala hareket halinde,kimse aslını beğenmedide suretlerini beğendi,ilginç,bence arkadaş en azından denemiş ve medeni cesaret göstermiş paylaşıma sunmuş.(Teknik yorumlar elbette yapıcı olarak yapılacak.)
  • PhotoImpact 8' le yaptım; hareket vermek için gif e çevirdi ama dosya boyutu çok artıyor
  • dostum fotoğrafın geldiği son durum hakikaten güzel oldu, şu yıldırımı da bi sabitleyiverip tekrar koysana...
    bu arada fotoğrafı çeken arkadaş aslında iyi bir malzeme sağlamış,tek yapması gereken PC de üzerinde biraz oynamakmış... Herhalde daha acemi olduğu için bilemedi. AMa herkes gibi isterse öğrenecek tabiii. devam :)
  •  FOTO YORUM

Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ben bunu photoshopta yapabilirdim ama o zaman yorumlar bana değil PS'ye yapılmış olacaktı ben bunu istemiyorum. olumlu veya olumsuz hiç önemi yok ben orda bir kompozisyon olduğunu düşündüm ve çektim. Her insanın fotoğraflara bakış açısı farklıdır. Ben burda muhteşem bir manzara görüyor olabilirim. ama size kıytırık bir foto gibi gelebilir yani demek istediğim. eleştiriler olmasa ne anlamı varki eleştiriler insanı törpüler düzgünleştirir diye düşünüyorum. ( ha bu arada bu benim çektiğim ilk foto yani acemi değil sıfırım onuda belirtmek isterim ) hepinize saygılarımı sunuyorum.

• ŞİMDİ SÜPER olmuş bak

Ne güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: Alehar

sabitleseydin bari yıldırımı :)
    tam bi süper olucaktı...
  • Kadran yamuk tutulmuş gibi geldi bana fotoda bu insanı rahatsız ediyor.
  • YILDIRIMLI FOTI SÜPER OLMUŞ SONRADAN EKLENMİŞE BENZEMİYOR.
  • Arkadaş açıklamayı yapmış zaten "ilk foto" diye, daha yoruma gerek yok; pişme aşamasında başarılar dostum Bence fotoğraf olayına ısınana kadar kompozisyona öncelik verme; önce temel işlevlerden başla, öyle ilerle
  • arkadaşlar çok güzel olmuş şimşek çok hoşuma gitti ancak keşke gif. yapmasaydın dostum
  • demekki rutüş olmadan bu iş olmuyor
  • rütuş işini yani photoshop olayını çok yabana atmayalım ve dışlamayalım arkadaşlar. Bazen çektiğimiz fotoları bazı olumsuzluklardan ötürü istediğimiz kadar başarılı çekemiş oluruz. Bu durumda tabii ki photoshop devreye girer
    ama malzeme yeterince iyi değilse photoshop ta işe yaramaz. Bu topikte bunu gördük.
    İlk foto herkesin (ben dahil) olumsuz yorumlarına sebep olmuştu ama üzerindeki kusurlar (ilk mesajımda yazmıştım) maskelenince bence çok güzel mistik bir fotoğraf oldu. Bunu çekebilmek de sonradan böyle yapabilmekte güzel. Tabii fotoyu kendiniz çektiyseniz işlemek daha da bi anlamlı.
    Herkese güzel katkıları için teşekkür ederim.

Not: yıldırımı ekleyen arkadaştan rica etmiştim sabitlemesini... ama ben yapayım dedim:)

FOTO YORUM

• ilk kareye bakıyorum bir de son kareye bakıyorum.. muhteşem bir değişiklik sözkonusu.. emeği geçenleri tebrik etmek lazım.. harikasınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alehar

Not: yıldırımı ekleyen arkadaştan rica etmiştim sabitlemesini... ama ben yapayım dedim:)

Bir süredir, net'e girmedim! Sabitlememi istediğinizi farketmemişim. PrtScn+Crop

Ben espiri olsun die yapmıştım ama
    fotografın artık kategoriside değişti : digital manipulasyon
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.