Bildirim
### FOTOĞRAF ÇEKİM TEKNİKLERİ ### (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
40: Yüksek Hız Fotoğrafçılığı 2
DIY PhotographyHigh Speed Primer - Low Cost Set-up - DIY Photographyhttp://diyphotography.net/high-speed-into-primer-low-cost-setup
-
-
Damla bölümünü izledim. Gecenin bu saatinde kalkıp yapasım geldi ;) yarın ilk iş deniyorum ;)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Loading
Damla bölümünü izledim. Gecenin bu saatinde kalkıp yapasım geldi ;) yarın ilk iş deniyorum ;)
Hocam o nasıl bir nick ya. Cevaplanan mesajlara girdim, Loading yazıyor, bende bekliyorum. Sonradan düştü jeton -
quote:
Orijinalden alıntı: uguruyaniker
quote:
Hocam o nasıl bir nick ya. Cevaplanan mesajlara girdim, Loading yazıyor, bende bekliyorum. Sonradan düştü jeton
Benim efsane nickim ve avatarım
Yıllardır bende o
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 14 Aralık 2011; 12:25:41 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: uguruyaniker
quote:
Hocam o nasıl bir nick ya. Cevaplanan mesajlara girdim, Loading yazıyor, bende bekliyorum. Sonradan düştü jeton
Uyukuzu kalmışsınız sizde anlaşılan
-
güzel ve faydalı paylaşımlar, elinize sağlık... -
Rica Ederim -
-
-
44: ROUGE - A High Fashion Photoshoot - Kevin Kozicki
http://vimeo.com/34418829 -
-
-
mesajım bulunsun.. Çok güzel videolar ellerinize sağlık -
Eyvallah -
-
Güzel konu. Ellerine sağlık -
Eyvallah -
güzel bilgier içeriyor mesajım bulunsun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X