Şimdi Ara

Fotoğraf çekimi :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • V.K., son zamanlarda para biriktirme amacımı D40 almaktan başka bir projeye yönlendirmiştim ki, fotoğrafları görünce baskı altına almaya çalıştığım isteğim tekrar azmış durumda :)

Beli biraz doğrultayım, bilgilerine başvurmayı planlıyorum bu hususta

Fotoğraflar konusunda diyebilecek pek bir şey yok. Araç da Corsa olunca, mükemmelden başka bir kelime bulamıyorum
  • arkadaşlar birkaç gündür uğrayamadım

herşeyden önce bucakli ya mahcup durumdayım...

historist_45 teşekkür ederim

ARABA2307 ne kusuru

Melih yarın bekliyorum

adanaliyik size de çalışmalarınız için teşekkür ederim

Soylukan teşekkür ederim,ancak fotoğrafları çektiğim yer site içerisinde bir altgeçitteydi,saat 2 civarındaydı ve ben hiç yolun ortasında bulunmadım,ya aracın olduğu şeridin içerisindeydim ya da kenardaki kaldırımdan(refüj müdür nedir) çektim

Coşkun d3x falan karıştırma şimdi

Canon sahibi olsamda nikon un kapalı mekan çekimlerini daha başarılı buluyorum açıkcası zaten bir d300 hedefim bulunmakla beraber coşkunu koyduğu resimden dolayı kınıyorum

HoLY.oNE ,sende koy senin neyin eksikama canonda o kadar değil be

• quote:

Orijinalden alıntı: BaRiS

V.K., son zamanlarda para biriktirme amacımı D40 almaktan başka bir projeye yönlendirmiştim ki, fotoğrafları görünce baskı altına almaya çalıştığım isteğim tekrar azmış durumda :)

Beli biraz doğrultayım, bilgilerine başvurmayı planlıyorum bu hususta

Fotoğraflar konusunda diyebilecek pek bir şey yok. Araç da Corsa olunca, mükemmelden başka bir kelime bulamıyorum

Teşükkürler Barış.Dilediğin zaman konuşuruz,fotoğraf çekmek bambaşka bir zevk bence

• Şimşeği yeter

kardeş kazasız belasız kullanmanı dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 17 Şubat 2010; 19:48:59 >
  • Ben de hep merak etmişimdir bu tür yol ortasında fotoğrafları nasıl çekiyorlar diye.Gece çekiliyormuş meğersem

Fotoğraflar çok güzelmiş.Sinyallerin yanık denk gelmesini ayarladın mı yoksa hep öyle mi denk geldi.

Bu arada
    Ben de Canon'cuyum aga.500D akar
  • Senin njoyda neden 5lik jantlardan var dostum. Benim kuzene aldığımız njoy aracın jantlar cosmolardaki gibi.

İlk parti njoylarda sendekilerden vardı sonradan cosmo jantları taktılar. Sonradan demek yine değiştirmişler.

Kuzendeki 1.4 Njoy jantları şöyle:
     Fotoğraf çekimi :)

Bu arada corsa sporttaki jantları 1000 liraya bulabilirsin.

Sahibinden.comdan ara. İzmirde bir yer var. İnanınılmaz iyi replika jantları var. Birkaç arkadaşa aldık orjinallerinden ayıramadık desek yalan atmış olmam. Eğer o jantlardan görünmüyorsa bir mail at belkide getirirler.
  • O sisler hiç sönmez zaten artiz
  • bizdekini de böyle almıştık

dipnot: makineye o kadar para vermeyin. sony ericsson w800 cep telefonumla çekmiştim

• coşkun çengelköyden mi almıştınız?
  • Lion King,teşekkürler.

Screamer,sinyallerin yanık olmasını ayarladım

desiya,dostum bu bahsittiğin konuyu "corsa severler kulübü"nde okudum,sadece bir dönem 15" jantlarda tedarik sorunu yaşanmış ve o sıra sipariş edilen tüm corsalar cosmo jantlarla ithal edilmiş,sorun hallolduktan sonra tekrar eski şekline dönmüş.tam olarak tarihleri de yazıyordu fakat hatırlamıyorum şu andajantlar için adres verdiğin çok çok iyi oldu ama önümüzdeki 3-4 aydan önce halledebileceğimi sanmıyorum maalesef,çok sağol yine de,durumu toplarsam iletişime geçeriz

Doğukan

Coşkun,sen çok biliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: [dodo]

coşkun çengelköyden mi almıştınız?

yok çiçek maslaktan aldık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.