Hocam elinize sağlık gerçekten çok faydalı dersler var , canım sıkıldıkça videolara bakıyorum aşinalık olması açısından , önceden photoshop çok zor gelirdi
Ben daha çok makro fotoğrafları çektiğim iin bunlardan en çok arka lana flulaştırma ilgimi çekiyor.Ama onu da denedim tam bir sonuç alamadım.Bendeki beyaz kelebek üzerine çalıştım gözle görüür bir fark olmadı.Ben şu anda photoscape kullanıyorum.Biraz kontras,keskinlik yürü modundayım var mı maktoculardan sunu kullan diyen.
Valla hocam ben bendeki beyaz kelebekte denedim çok ta gözle görülür bir fark olmadı.Bana mıöğle geldi acaba?
Blur oranını arttırmayı dene.Oda yetmezse blur olmasını istemediğin yerleri seçip filtre menüsünden motion blur eklersin
Denedim de makronun genel yapısına ter geldi gibi bana.Sen kullanıyormusun onları.Yani bizim makina ile verdiğimiz fluluk ile onun arasında fark var gibi.
Ben gerek duymadım hiç.D5000 sensörünün büyük olmasının avantajı
Ayrıca photoshop ile verilen blur doğal olmuyor pek.En güzeli senin makinenin minimum netleme noktasına kadar kelebeğe yaklaşıp arkayı öldürmen
Evet hiç doğal değil onlar belki kurguda kullanılır.Ben zaten baya uğraşıyom odaklma yapmak için öldürmek için.Uğraşmaya devam.Allahtan benim makinanın lensi 1/1,6" diğer Likelara göre bayağı büyük.En azından işe yarıyor.
arkadaslar bu resimdeki ismi photoshopla GREG FRIIA olarak degistirebilirseniz cok makbule gecer,simdiden cok tesekkurler..
Hocam bunun fotoğraf veya fotoğrafçılık ile alakası yok.Dijital fotoğrafçılık bölümündeyiz.Bu direk manipülasyon isteği.Tasarım bölümüne sorun derim
merhaba
ben photoshop cs4 kullanıyorum Fujifilm makinem var. bu .raf uzantılı dosyaları açmıyor ve "belge türü doğru olmadığı için dosya açılamıyor" diyor. ne yapmam gerekiyor acaba. uzman arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.