Şimdi Ara

### Fotoğraf Düzenleme Yazılımları ve Teknikleri ### (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
37
Favori
25.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle hocam konuyu şimdi gördüm gerçekten çok teşekkürler

Birde sizden bir ricam olacak acaba forumda İstanbulda Bir buluşma ayarlasak nasıl olur ? bildiğim kadarıyla hiç yapılmadı
  • Daha önce baya yapılmış buluşma.Ben İstanbulda değilim ancak siz konuyu açın ben desteklerim
  • 21: Photoshop ile manzara fotoğraflarınızı etkileyici hale getirin

http://www.bascek.com/5024/ps-ile-manzara-fotograflarinizi-etkileyici-hale-getirin/
  • Hocam elinize sağlık gerçekten çok faydalı dersler var , canım sıkıldıkça videolara bakıyorum aşinalık olması açısından , önceden photoshop çok zor gelirdi
  • Ben daha çok makro fotoğrafları çektiğim iin bunlardan en çok arka lana flulaştırma ilgimi çekiyor.Ama onu da denedim tam bir sonuç alamadım.Bendeki beyaz kelebek üzerine çalıştım gözle görüür bir fark olmadı.Ben şu anda photoscape kullanıyorum.Biraz kontras,keskinlik yürü modundayım var mı maktoculardan sunu kullan diyen.
  • Photoshop'un " Blur " tool'u işinizi görecektir ayhan hocam
  • Valla hocam ben bendeki beyaz kelebekte denedim çok ta gözle görülür bir fark olmadı.Bana mıöğle geldi acaba?
  • Blur oranını arttırmayı dene.Oda yetmezse blur olmasını istemediğin yerleri seçip filtre menüsünden motion blur eklersin
  • Denedim de makronun genel yapısına ter geldi gibi bana.Sen kullanıyormusun onları.Yani bizim makina ile verdiğimiz fluluk ile onun arasında fark var gibi.
  • Ben gerek duymadım hiç.D5000 sensörünün büyük olmasının avantajı

Ayrıca photoshop ile verilen blur doğal olmuyor pek.En güzeli senin makinenin minimum netleme noktasına kadar kelebeğe yaklaşıp arkayı öldürmen
  • Evet hiç doğal değil onlar belki kurguda kullanılır.Ben zaten baya uğraşıyom odaklma yapmak için öldürmek için.Uğraşmaya devam.Allahtan benim makinanın lensi 1/1,6" diğer Likelara göre bayağı büyük.En azından işe yarıyor.
  • arkadaslar bu resimdeki ismi photoshopla GREG FRIIA olarak degistirebilirseniz cok makbule gecer,simdiden cok tesekkurler..

### Fotoğraf Düzenleme Yazılımları ve Teknikleri ###
  • Hocam bunun fotoğraf veya fotoğrafçılık ile alakası yok.Dijital fotoğrafçılık bölümündeyiz.Bu direk manipülasyon isteği.Tasarım bölümüne sorun derim
  • merhaba

ben photoshop cs4 kullanıyorum
    Fujifilm makinem var.
    bu .raf uzantılı dosyaları açmıyor ve "belge türü doğru olmadığı için dosya açılamıyor" diyor.
    ne yapmam gerekiyor acaba.
    uzman arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.
  • İmkanınız varsa elinizdeki sürümü güncellemesini yapın.Olmazsa CS5 yada Adobe LightRoom programını denemenizi öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

İmkanınız varsa elinizdeki sürümü güncellemesini yapın.Olmazsa CS5 yada Adobe LightRoom programını denemenizi öneririm

hocam şuan sürüm güncellemsi imkanım yok başka bir yolu yokmudur acba bunun.

• İşinize yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_eee

http://www.canonturk.com/vbulletin/adobe-photoshop/8617-cs4-raw-acma-sorunsali-2.html

İşinize yarayabilir.

teşekkür ederim hocam cevap için ancak benin dosyalar raw değil .far uzantılı raw ı açıyor ama bunu açmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entimem

quote:

Orijinalden alıntı: Sh@rKs-PoWeR

İmkanınız varsa elinizdeki sürümü güncellemesini yapın.Olmazsa CS5 yada Adobe LightRoom programını denemenizi öneririm

hocam şuan sürüm güncellemsi imkanım yok başka bir yolu yokmudur acba bunun.

Aslında photshop cs3 içinde gelen camera raw .raf dosyasını destekliyor.Programı yeniden yükleme şansınız varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.