Şimdi Ara

Fotoğraf kağıdı önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
6
Favori
7.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. İşinizi görecektir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blauzahn

Hayırlı olsun güle güle kullanın. İşinizi görecektir :)

Rovi 300 gr parlak aldım birde 50 tane atak Isimle yerede numune icin pm attim bende guzel bi foro kagidi bulmak istiyorum bakalım :) Sizin cok yardımlarınızboldu tesekkur ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matmuhendisi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim ne demek kardeşim. Rovi parlaktan memnun kalırsınız. Atak kağıdın rayol kağıdından da memnun kalırsınız. Hayırlı kandiller.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Tesadüf eseri konuyu gördüm, bende iphone ile çektiğim ailevi fotoğrafları bastırmak için yazıcı almak istiyorum, nereden başlayacağımı pek bilmiyorum, çok profesyonel bir beklentim yok açıkçası yani baskı kalitesi %100 değil de %70-80 ler de benim için yeterlidir.

bu hobi için en ideal makine e514 müdür sizce? yazıcıdan %95 beklentim fotoğraf baskısı almaktır. ayrıca bitmeyen kartuş olayına kafam pek basmadı, nasıl oluyor?
    fotoğraf kağıtlarının fiyatları hakkında da bilgi verme şansınız olursa memnun olurum.

@blauzahn @matmuhendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoci

Merhaba arkadaşlar,
    Tesadüf eseri konuyu gördüm, bende iphone ile çektiğim ailevi fotoğrafları bastırmak için yazıcı almak istiyorum, nereden başlayacağımı pek bilmiyorum, çok profesyonel bir beklentim yok açıkçası yani baskı kalitesi %100 değil de %70-80 ler de benim için yeterlidir.

bu hobi için en ideal makine e514 müdür sizce? yazıcıdan %95 beklentim fotoğraf baskısı almaktır. ayrıca bitmeyen kartuş olayına kafam pek basmadı, nasıl oluyor?
    fotoğraf kağıtlarının fiyatları hakkında da bilgi verme şansınız olursa memnun olurum.

@blauzahn @matmuhendisi

Size Epson L800 fotoğraf yazıcısını tavsiye edebiliriz. Fotoğraf kağıdı içinse size Japonya'dan ithal getirdiğimiz kendi fotoğraf kağıdımız olan Atak Fotoğraf Kağıdı'nı önerebiliriz. Fiyatlar için özel mesaj kutunuza bakınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: alitx3

yazıcı xp-800 ink ocp c,m,y,bk140 10x15 kağıtlar.

Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi

orj linkte
    http://nativedigital.co.uk/downloads/cc_test_form_rgb.tif  Fotoğraf kağıdı önerisi
    orj linkte
    http://nativedigital.co.uk/downloads/cc_test_form_cmyk.tif Fotoğraf kağıdı önerisi

orj - ocp hp250gr- ocprovi 280gr mat- ocp280gr mat
     Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi

orj - hp 250 ocp- rovi mat ocp 280- xp700 orijinal kartuş rovi 280gr parlak 13*18 brdst
     Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi

orj- ocp rovi 280mat -ocp hp250- 13*18 epson glosy cescesor safir_42

sırasıyla orj resim - ocp 10x15 hp ye kağıdı epson photo seçerek bastım
     Fotoğraf kağıdı önerisi  Fotoğraf kağıdı önerisi

sırasıyla orj resim - ocp
     Fotoğraf kağıdı önerisi  Fotoğraf kağıdı önerisi

orj - ocp rovi 280gr mat
     Fotoğraf kağıdı önerisi Fotoğraf kağıdı önerisi

tarama ayarı ofis modunda tüm efekler kapalı
    bizim konu burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_74814602/mpage_5/tm.htm

ocp c,m,y,bk140 hakkında

http://www.ocp.de/index.php/news/news-archive/855-customer-info-11-31-07-67

kısaca V-Edition c,m,y,bk140 solma direnci yüksek, c142 den uzak durun solmadirenci düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tx3 -- 30 Mayıs 2014; 17:02:02 >

• bu zamana kadar gbirçok fotoğraf kağıdı denedim ama içlerinde en güzeli atak kağıt oldu. rovi premmium dan çok daha güzel bir kağıt. herkese tavsiye ederim. bu arada Atakkağıt a da çok teşekkür ederim. numuneyi hemen yolladılar. en yakın zamanda güzel bir alışveriş yapacağım kendilerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

bu zamana kadar gbirçok fotoğraf kağıdı denedim ama içlerinde en güzeli atak kağıt oldu. rovi premmium dan çok daha güzel bir kağıt. herkese tavsiye ederim. bu arada Atakkağıt a da çok teşekkür ederim. numuneyi hemen yolladılar. en yakın zamanda güzel bir alışveriş yapacağım kendilerinden.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Bizi çok sevindirdi. Alışverişimizin kalıcı olması dileğiyle.
  • Atak Grup kullanıcısına yanıt
    Merhaba Epson L800 yazıcı kullanıyorum, eğer gönderiyorsanız bende numune isteyecektim sizden. Adres bilgileri özelden attım. Teşekkür ederim.
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kargonuz verildi. Muhtemelen yarın elinizde olur.

Kağıdımız hakkındaki yorumlarınızı kağıdımızla alakalı yorumların paylaşıldığı şu konuya yaparsanız seviniriz: http://forum.donanimhaber.com/m_92190251/f_//tm.htm
  • bende İSTANBUL da fotoğrafçıyım .. beyatlı ticaret ile çalışıyorum .. beyjet kağıt kullanıyorum çok memnun kaldım çok kaliteli geldi bana daha öncekiler çok sorun çıkarıyodu ama şuanda gayet memnunum :)
  • dlt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSB BİLGİSAYAR -- 23 Nisan 2020; 7:58:47 >
  • Merhaba,

İlgilenenler için ÜCRETSİZ NUMUNE GÖNDERİMİ hala devam etmektedir.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atak Grup

Merhaba,

Teşekkürler.

Devam ediyorsa test etmek isterim.
    Bendeki yazıcı her ne kadar fotoğraf için uygun olmasa da(hp officejet 8600) arada baskı alıyorum. Kağıt olarak Hp advanced kullanıyorum.
    Resimdeki noktaları çok rahat sayabiliyorum. Bu yazıcının fotoğraf kalitesizliğinden olsa gerek. Tarayıp göstermek istedim, ancak tarayıcıdan daha kötü çıktı resimler :)
    Araştırınca royal ve rovi f/p olarak öne çıktı.
    Parlak, mat, mürekkep tutma konusunda bilgim yok henüz. Test etmem gerekmekte.
  • quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Selamlar, Hp gündelik fotoğraf kagıdına (200gr glossy A4 100 adet) alternatif ürününüz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Devam ediyorsa test etmek isterim.
    Bendeki yazıcı her ne kadar fotoğraf için uygun olmasa da(hp officejet 8600) arada baskı alıyorum. Kağıt olarak Hp advanced kullanıyorum.
    Resimdeki noktaları çok rahat sayabiliyorum. Bu yazıcının fotoğraf kalitesizliğinden olsa gerek. Tarayıp göstermek istedim, ancak tarayıcıdan daha kötü çıktı resimler :)
    Araştırınca royal ve rovi f/p olarak öne çıktı.
    Parlak, mat, mürekkep tutma konusunda bilgim yok henüz. Test etmem gerekmekte.

Özel mesajla adresinizi yazarsanız numüne gönderimi yapalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: meco

quote:

Merhaba,

Teşekkürler.

Selamlar, Hp gündelik fotoğraf kagıdına (200gr glossy A4 100 adet) alternatif ürününüz var mı?

Merhaba,

275 gr, A4 100 Rayol fotoğraf kağıdımız bulunmaktadır. Ücretsiz numune paketimizde A4 kağıdımız da bulunmaktadır. Özel mesajla adresinizi belirtirseniz gönderim yapalım.
  • Brother DCP-T500W yazıcım var. Fotoğraf kağıtlarınız için örnek alabilir miyim?
  • Ücretsiz fotoğraf kağıdı numune gönderimi devam etmektedir.
  • quote:

Ücretsiz fotoğraf kağıdı numune gönderimi devam etmektedir.

Rovi premium pearl geldi bugün, denedim ve açıkçası çok beğenmedim. Mat olduğu için mi yoksa kağıttan mi bilmiyorum ama sanki net çıkmadı fotolar. Sizin kağıdınızi denemek isterim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.