Şimdi Ara

fotograf makınası ıcındekı BOREL denılen parca nedr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm alyk arkadaslar benım samsung d70 makinam bugulu cekıo dıe servıse verdım makina geldi arıza formunda BOREL ONARILDI dıye bıse yazıo ben bu borel nedır anlamadım bılenız varsa acıklayabılırmı lutfen....

• quote:

Orjinalden alıntı: *golge*

slm alyk arkadaslar benım samsung d70 makinam bugulu cekıo dıe servıse verdım makina geldi arıza formunda BOREL ONARILDI dıye bıse yazıo ben bu borel nedır anlamadım bılenız varsa acıklayabılırmı lutfen....

1871-1956. FeliksBorel, ünlü Fransız matematikçisi. Çalışma alanları cebir, sayılar teorisi, fonksiyonlar teorisi, ölçüm teorisi, olasılık teorisi, topolojidir. benim bulduğum bu
  • NE ALAKA ARKADIM BURDA FOTOGRAF MAKINASINDAN SOZEDIYORUM
  • quote:

NE ALAKA ARKADIM BURDA FOTOGRAF MAKINASINDAN SOZEDIYORUM

yazıları küçük harfle yazarmısın arkadaş,büyük harf bağırmak anlamına geliyor.fotoğraf makinası siz resim çekerken ölçüm yapmadığınımı sanıyorsun makina bu konuda size yardımcı oluyor siz sanırım farkında değilsiniz galiba.buyurun bakın bir çok yer var ama bura yeterli olur sanırım size http://forum.netfotograf.com/dslr_slrlike_reviews.asp?msg_id=5390 selamlar

• kusura bakma arkasım caps lock acık kalmıs bakmadan yazdım sılmeye usendım
  • ne kusuru arkadaş olabilir rice ederim proplem yok.bilmeden araştırmadan buraya bir şey yazmam.şaka yaparsam sonunda bu ikon olur
  • pekı arkadasım bunun bozulma sebebı ne olabılır acaba....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

pekı arkadasım bunun bozulma sebebı ne olabılır acaba....

arkadaş foto makina servis/tamircisi değilim.bozulma sebebleri çoktur,düşürme aşırı ısınma imalat hatası.bilen arkadaşlar vardır.tamir işi beni aşıyor arkadaş
  • eyvallah saolasın
  • arkadaşım o borel değil bareldir :) barel onarıldı demek lens in onarıldığıdır, lens arızalı genelde kullanıcı hatası olmakla bırlıkte cıhazın kendı doğal arızası da olabılemkte. ozellıkle samsung servisleri barel olarak adlandırırlar lensi. Genelde calısırken lensın ustune dusmesıyle oluşabılmektedır.
  • bahsettiğin şey bareldir lenslerin bir arada olduğu sistemin(gövdenin)adıdır yani objektiftir.bilemiyorum tabi belki lenslerin odak mesafeleri kaymıştır, yatağından çıkmıştır veya içerde hakkaten buğu oluşmuştur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 23 Mart 2009; 13:56:44 >
  • svideoz bilgin icin saolasın evet dedıgın gıbı lens'le alakalı cunku zoom yaptıgımda goruntu netlesıodu tekrar tesekkur
  • size geçmiş olsun , iyiki garanti süresi içinde yaptırdınız ,
    birde samsung a55w nin başına gelene bakın ,
    A55w'yi daha birkaç günlük'ken yanlışlıkla sandalyenin üstünden halıya düşürdüm ,
    birşey olacağını hiç tahmin etmedim yerden alıp kullanınca objektif dişlilerinden garip sesler gelmeye başladı ,
    servise götürdüm , aynı arızayı yapmış dükkan dolusu a55w vardı ,
    haftalarca yeni objektif bekledim gelmedi bir türlü ,
    aldım makinayı geriye , dişliler ses yapsada kullanırım dedim ,
    sonuçta bir gün a55w'nin objektifi tamamen bozuldu .
    servise tekrar gittim senesi dolmuş garanti bitmiş , tamirine 105TL +KDV +İşçilik istediler ,
    A55W çöpe gitti tabiyatıyla.
    -Samsung L60 makinamın servis hikayelerini anlatmıyorum bıkarsınız ,
    -Samsung İ6 makinamın ömrünün yarısından çoğu serviste geçti, sevis hikayelerini anlatmıyorum bunalırsınız ,
    -Samsung Nv 10 makinamın sevis hayatından ben bile bıktım en sonunda servise götürmek'ten bile vazgeçtim ,
    -Servislerle arkadaş olduk , sağolsunlar fedakarca çalışıp tamir ediyorlar ,
    Merkez Servis , Göztepe servisi , Üsküdar servisi hepsine teşekkür ediyorum .
    ,
    işin ilginç yanı canon a560 almıştım masanın üstünden sert zemine düşürdüm ,
    eyvah gitti objektif diye aldım yerden baktımki sapasağlam , arıza yapmadı ,
    ,
    BENCE ARIZA YAPIP GARANTİLİ VE SERVİSTE TAMİRİ OLAN FOTOĞRAF MAKİNASINDAN,
    ARIZA YAPMAYAN VE SERVİSE'DE HİÇ GİTMEYEN FOTOĞRAF MAKİNESİ ÇOK DAHA İYİDİR .

• bende otobüsde video kameramı elimden yere düşürdüm uyuklamışım elimden düşünce haberim oldu kameraya hiç bir şey olmadı.marka sony
  • beyler bence saglamlık konusunda samsung sınıfta kalıoyor akkaymaz arkadasım sende samsung o kadar arıza yapmıs (bır kısmı senın hatan tabı) ama samsungtan vazgecmemıssın bu arada ben makınamı hıc bırsekılde ne darbe oldu nede yere dusurdum kendılıgınden arıza verdı sımdı keske sony alsaydım sımdı pısmanım sımdı kullandıgım makınamdan 'da sogudum samsung galıba2. sınıf mal uretıyor
  • Konu hortlatmayı sevmiyorum da
    Benim gibi Google arama motorundan bu konuya gelecek arkadaşlar için uyarı vermek istedim.
    Samsung WB150f makinam var. Zoomu açık iken elimden düşürdüm (sakarım vesselam)
    Korktum aha **çtık falan dedim.
    Fakat belki abartı gelecek ama kapatıp açtığımda eskisinden daha berrak fotoğraf çektiğini fark ettim.
    A101 den satın almıştım. Çokta memnunum.
    Otomatik modda sıkıntı yok ama Yarı Pro modda eski performansını kaybettim.

Eletronik şans işi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.