Şimdi Ara

fotoğraf makinasından anlıyomusunuzzz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benq c640 nasil arkadslar 6,0 mpxler 2,5 ekrani war ayrica bulanliklk onleme ws ozelikleri de war we 199 lira suan ...bu makine hakkında bilgileriniz nelerdir tesekuurler
  • sui kompos eğer günlük yaşantında kullanacaksan gündelik çekimlerde hiç düşünmeden al.gece çekimleri kötü falan değil zifiri karanlıkta bile gündüz gibi çekti tabi gece ayarlarında çekmen gerekiyor.ama videosu loş ışıkta biraz karıncalı veriyo.hani antenli televizyonların görüntüsü gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOYOTAM

uzun zamandır takip ediyorum fotoğraf makinası alıcam ama kafam da bikaç model var.ardığım özellikleri söylim ona göre yorumlayın
    en az 2.5 inç.
    titreşim engelleyici.
    lityum pil.
    sesli video
    türkçe
    bunlar ilk sırada benim için önemli olan özellikler
    limitim ise 350 maksimum 400 ytldir
    canona baktım çok kaliteli fakat lcd yi çok küçük yapmışlar
    sanyoların bi kaç modeli var ama onlara güvenemiyorum.
    sonylerde 500 den başlıyor
    casıo canon sony ilk düşündüğüm makinalar.
    çok fazla model olunca insan kararda veremiyor.

Hiç tavsiye edilmemiş ama OLYMPUS FE-190 'da bakılabilir. Bizzat denedim fotoğraf makinesini salladığınız anda bile net fotoğraflar çekebiliyorsunuz. Alttaki linkte detay ve fiyat var.
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=248&productId=bd930000

• quote:

Orjinalden alıntı: TOYOTAM

sui kompos eğer günlük yaşantında kullanacaksan gündelik çekimlerde hiç düşünmeden al.gece çekimleri kötü falan değil zifiri karanlıkta bile gündüz gibi çekti tabi gece ayarlarında çekmen gerekiyor.ama videosu loş ışıkta biraz karıncalı veriyo.hani antenli televizyonların görüntüsü gibi.

Gundelik hayatlarda kullanacagım genelde video onemli değil cok nadir ceksem ceksem yegenimin ozel anlarını cekerim o kadar

Benim için onemli olan aksam evde cekilen florasan ısıgındaki cekimlerin bulanık olmaması
  • evet o söylediğin modelde çok güzel bir makina video boyutları düşük yanlız tek dezavantajı o.lcd side güzel ama ben z 75 i alırken arasında onuda aklıma sokmuşlardı.hafıza kartlarıda çok pahalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sui CompoS

Cok mu düsürüyor kaliteyi arandur

Makineden makineye değişmekle birlikte eğer gündüz değilde ışığın zayıf olduğu ortamda isen belirgin olarak düşürür. Ama ışığın bol olduğu ortamda etkilemiyor gibi.
  • arandur cok sagol
  • Arkadaslar Casio S600 nasıl sizce

s600 topiğine bi goz attımda soyle gayet basarılı gece cekimleri
  • carrefourda 199 ytl/12 taksit.... PENTAX LENS

BENQ DC C640

6 MP (2516 x 2112 piksel) Görüntü Çözünürlüğü
    2.5" LTPS LCD Ekran
    3X Optik, 4X Dijital Zoom
    Pentax Objektif (37.5-112.5mm)
    Shake-Free Modu (SARSINTI ÖNLEYİCİ)
    Yüz Tanıma Fonksiyonu
    Sesli Video Çekimi 848 x 480 (30fps)
    Video Kaydı Sırasında Zoom
    9 MB Dahili Bellek
    SD Genişleme Kartı Formatı
    USB 2.0 Bağlantı
    2 x AA Pil
    PictBridge Desteği

Teknik Özellikler :
    Sensör CCD
    Görüntü 6 M Piksel
    Görüntü Çözünürlüğü 2516x2112 (6M) / 2784x1856(3:2) / 2816x1584 (16:9) / 2304x1728 (4M) / 1600x1200 (2M) / 640 x 480 (VGA)
    Mercek F= 6.2 (W) ~ 18.6 (T) mm
    F2.8 / F5.2 (35mm file eşdeğer: 37.5~112.5mm)
    Zoom Optik: 3X ; Dijital: 4X
    Odak Aralığı Normal: 40cm ~ Sonsuz ; Makro: 15cm
    Poz Süresi 1/2000 - 8 Saniye
    Ekran Boyutu 2.5" LTPS LCD
    Ekran Çözünürlüğü 150,000 piksel
    ISO Eşdeğeri Otomatik / 50 / 100 / 200 / 400 / 800
    Flash Otomatik / Kırmızı göz engelleme / Açık / Kapalı/ Yavaş Senkronizasyon
    Otomatik Zamanlayıcı 2 saniye / 10 saniye / 10+2 saniye
    Video Modu Sesli Video Çekimi, 848x480 (16:9) / 640 x 480 / 320 x 240 / 160 x 120 (30fps) M_JPEG Formatı
    Bellek 9 MB Dahili / SD Kart Uyumlu
    Arayüz Digital çıkış: USB 2.0 (High Speed)
    TV çıkışı: Audio / Video çıkış ( NTSC/PAL) PictBridge
    Pil AA Pil x 2
    Boyutlar (G x Y x D) 91.5mm x 61.5mm x 32mm (26 En ince yeri)
    Ağırlık 140 g (pilsiz)
    Renk Gümüş
    Paket İçeriği Kullanma Kılavuzu
    Bilek Askısı
    AA Pil x 2
    AV Kablo
    USB Kablo
    Yazılım CD'si
    Kılıf

quote:

Orjinalden alıntı: dennis_1287

benq c640 nasil arkadslar 6,0 mpxler 2,5 ekrani war ayrica bulanliklk onleme ws ozelikleri de war we 199 lira suan ...bu makine hakkında bilgileriniz nelerdir tesekuurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpin -- 27 Mayıs 2007; 12:14:05 >

• benQ c640 hakkında ben de araştırma yapıyorum arkadaşıma almayı düşünüyoruz. kullanan ve bir fikri olan varsa yorum yapabilirmi acilen...
  • Ben de benQ c640 hakkında araştırma yaparken BENQ DC E605 modelini gördüm .bu sanki daha iyi bir makine gibi duruyor. aradaki fiyat farkı da oldukça az. bu hafta sonu bir arkadaşımdan kullanmak için makinesini ödünç aldım. Pili bitti. En yakın büfeden uyduruk pillerden aldım( 4 tanesi 1 ytl). Makine açmadı bile. sözün özü sanıyorum pil konusu önemli bir mevzu. Dolayısıyla lityum pilli olması gerekiyor gibi geldi. Bu işten de hiç anlamam. BENQ DC E605 modeli hakkında görüş yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar.
  • Arkadaslar estore de bugun üye olanlar 20 ytl hediye ceki kazanıyor...

Hediye ceklerini ise 31 Temmuza kadar kullanabiliyoruz..
  • Merhaba,
    Samsung S500 kullandım ve şu an Hp m425 kullanıyorum;Her iki makinamda da 2500 mA lik Ni-Mh pil kullandım ve pil süresinden çok memnunum.Olur ya normal Pil kullanmak zorunda kalırsanız Duracell den şaşmayın.
    Li-İon batarya dağın başında biterse ne yaparsınız???
    quote:

Orjinalden alıntı: tyaman

Ben de benQ c640 hakkında araştırma yaparken BENQ DC E605 modelini gördüm .bu sanki daha iyi bir makine gibi duruyor. aradaki fiyat farkı da oldukça az. bu hafta sonu bir arkadaşımdan kullanmak için makinesini ödünç aldım. Pili bitti. En yakın büfeden uyduruk pillerden aldım( 4 tanesi 1 ytl). Makine açmadı bile. sözün özü sanıyorum pil konusu önemli bir mevzu. Dolayısıyla lityum pilli olması gerekiyor gibi geldi. Bu işten de hiç anlamam. BENQ DC E605 modeli hakkında görüş yazarsanız çok sevinirim arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpin -- 28 Mayıs 2007; 12:10:35 >

• yok galiba fikri olan
  • bugün arkadaşıma c640 aldık. şimdilik hiçbi sorun yok ve oldukça da tahminimden iyi bir makina. fiyat olarakta çok uygun. ekonomik ve güzel bir fotoğraf makinası almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. kullanımıda oldukça basit..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.