Şimdi Ara

Fotoğraf makinesi en ucuz nereden alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
21.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben de yeni başlıyorum hocam fotoğrafılığa. canon 30d alacağım eski kasa bi model ama biabinin tavsiyesi daha prof duruyor ergonomik yapısı olsun gerekse
    shuttr olayı olsun sağlam bir makine dedi.cumartesi kısmetse alacağım makinemi
  • Hocam dogubanka bak.
  • Nikon Canondan Daaha iyidir Bilin Buunu Hocam.. Bende Haftaya 2 inci Makinamı Alıcam Nikon D90 Alıcam Hayyam'dan..
  • İstanbulda değilim doğubank mağazamı çarşı gibi biryer mi?Bu arada Yalçınlar diye bi yerde indirim varemış nikon d5000 1300 lira.

http://www.yalcinlar.com.tr/product.asp?numrecordposition=9&p_id=3690&strpagehistory=cat&strkeywords=&searchfor=&pt_id=76&rg=1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

Nikon Canondan Daaha iyidir Bilin Buunu Hocam.. Bende Haftaya 2 inci Makinamı Alıcam Nikon D90 Alıcam Hayyam'dan..

Bana nikon önerenler oldu canon önerenler oldu ama bende nikonu seçtim.Ya amd mi intel mi.ati mi nvidiamı gibi birşey olmuş artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mütercim

Bence CANON EOS 450D yada 550D al. Diyorsan ki bunlar çok pahalı ve ben daha yeni başlıyorum fotoğrafçılığa, daha ucuza bir kamera istiyorum. O zaman CANON EOS 1000D'yi öneririm. Tek olay body farkı ve lensler. Lensleri değiştirip birkaç değişiklikten sonra satılan kameralar arasındaki farkı kapatabilirsin.

@Moskva nick değişmiş.Hangi dil üzerinde duracağına karar verdin mi?(alakasız oldu ama bir anda aklıma geldi,açtığın konudan hatırladım )

Bu arada Nikon D3100 için ne diyorsun?

Evet değişti nick. Alakalı birşey olmasını düşündüm. Onun haricinde bu bölümden mezun olduktan sonra Fransızca yada İtalyanca düşünüyorum bakalım o zamana kadar daha çook karar değiştiririm ben.

Canon kameraların Nikonlara göre daha çok tercih edildiğini düşündüğüm için Canon'u tavsiye ettim. Ayrıca iki arkadaşım Canon kullanıyor, birisi 450D diğeri de 550D kullanıyor. Çektikleri fotoğrafların kalitesi bence muhteşem. Bu nedenle Canon'u tavsiye ederim. Nikon da elbette ki kötü değil. Fujifilm de öyle. Fakat ben alacak olursan Canon alırdım. Ki zaten sene sonuna doğru Canon 1000D almayı düşünüyorum bende.

Yeni nick yakışmış,uyumlu olmuş dediğin gibi

Canon 1000D en ucuz ne kadara alabiliriz?Temiz 2. elde olur benim için.HD video kayıt özelliği olup fiyat olarak ucuz olan makine var mı?(soruya bak,anladınız siz )

Teşekkürler.

Ben Canon'a baktım Media Markt'te, orada 1000TL idi. Teknosa'da da öyle. Fakat Hayyam'ı hiç duymadım daha önceden. Doğubank'ın namını bilirsin, bence bi oraya bakmanda fayda var dostum. Onun haricinde kameraların özelliklerini bilmiyorum maalesef. Ben lensleri değiştirmek derken genelleme olarak söyledim. özellikler body'dedir, lensler değiştikçe fotoğrafların kalitesi artar. Elbette ki body'nin de kattığı güzellik ve özellik var kaçınılmaz olarak.

• konuyu takip ediyorum.
  • quote:

Nikon Canondan Daaha iyidir Bilin Buunu Hocam.. Bende Haftaya 2 inci Makinamı Alıcam Nikon D90 Alıcam Hayyam'dan..

Hayyam'da D3100 ne kadardır?Ayrıca temiz 2. el makine ve lens satan yer var mı orada?
  • hayyam dogubank gibi bursadada böyle yerler varmı?
  • quote:

quote:

Hayyam'da D3100 ne kadardır?Ayrıca temiz 2. el makine ve lens satan yer var mı orada?

Kardeşim Boşver D3100 Başlıosan bu işe 300 fzla vercen D90 Alıcaksın Kardesım 18-105 ide sana oh miss gibi yeter
  • Peki marta doğru fiyatlarda düşme yükselme olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

ebay.com'dan

burada 1000 tl ye satılan makineyi

300 liraya almıştım.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atech4

hayyam dogubank gibi bursadada böyle yerler varmı?

hayyam, doğubanka gitmek en mantıklısı...

burda (ankara) 1500 lira olan pentax k-x orda spot olarak 1000 liraydı...

dolayısıyla istanbulda değilim işi mazeret olmaktan çıkıyor...

istanbulda değilseniz bi gün gidin alın...

http://forum.donanimhaber.com/m_29179432/tm.htm
  • Herkese Merhaba Size birkaç fikir sunayım herhalde takdire şayan bir alışveriş geçmişim var.Neredeyse son 3 yılda yaklaşık 30.000$ lık fotoğraf ekipmanı alım yaptım bunlar her yönlü e-baydan tutun gittigidiyor,sahibinden.com,hayyam,doğubank hertürlü yoludenedim.Ben Canon 5D MII mi ebay dan aldım yaklaşık 2300$ a gümrük ödedim ama çok komik bir miktardı.Size bir site sunacağım herhalde dünya üzerinde bulduğum en ucuz sitedir fiyatlarını inceleyin alım yapamazsınız ama fikriniz olur.Bu sitenin ucuz olmasının nedeni İspanya'ye yakın olan Andorra Ülkesinde olmasından ve vergiden muaf olmasından giderseniz en ucuza burdan alabilirsiniz.Yada Avrupada bir adresiniz varsa buraya gönderte bilirsiniz.Sorularıbnız varsa cevaplayabilirim.Kolay Gelsin ha.. bu arada adres :http://www.fotocinecolor.com/ site isponyolca ama ingilizcer seçeneği mevcut....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.