< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D13A301 -- 23 Kasım 2018; 9:15:57 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D13A301 -- 23 Kasım 2018; 9:15:57 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türküdiyar -- 21 Haziran 2020; 23:41:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
satın alma önerileriniz varmı arkadaşlar? |
Efendiler selam herkese, fotoğraf makineleri hakkında hiç bir fikrim yok, ilk defa alacağım 2.300 TL 2. el Sony alpha a35 18-55 almayı düşünüyorum, gezerken manzara, doğa, şehir fotoğrafları çekmek için. Sizce bu bütçeye ve amaçlara uygun bir kameramı telefon kameraları ile kıyaslayacak olsanız yaklaşık hangi iphone modeli ile kıyaslanabilir alırken nelerine dikkat etmem gerek, düşünceleriniz neler yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamsınkuarejma -- 27 Aralık 2022; 1:49:24 > |
diğer konuda cevap yazdım ... |
Herkese selamlar, bende fotoğraf makinesi bakıyorum. Bütçem zorlarsam 20k oluyor. Aklımda Sony zv-1 ile Sony zv-10e var. Sizce hangisini almalıyım veya sizin önerebileceğiniz bu fiyatlarda başka cihazlar var mı? |