Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiye!! (Bütçe 8000 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anladığım kadarıyla giriş seviyesi bir kurs lazım. fotoğrafçılık kursları uzun değildir. hele ki dert anlatılırsa 2 haftada ya da 1 haftada iş halledilir. ama forumdan olmaz gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurby

anladığım kadarıyla giriş seviyesi bir kurs lazım. fotoğrafçılık kursları uzun değildir. hele ki dert anlatılırsa 2 haftada ya da 1 haftada iş halledilir. ama forumdan olmaz gibi geliyor.

Forumdan tabi ki olmaz. Ancak fikir edinme açısından çok faydası oldu forumun tüm arkadaşlara teşekkürler

Bu arada EOS 7D nin mi yoksa bizim aldığımız objektifin mi (2000TL civarı o da) özelliğinden bilmiyorum ama yakın mesafe çekimlerde objektif ayarını en genişe aldığımızda dahi bir cep telefonu kamerasının ulaştığı geniş açıya ulaşamıyoruz. Yani uzak çekimleri çok net yapıyoruz da yakın çekimlerde görüntü dar oluyor. Bu normal mi?

• zoom aralığı vardır her lensin. 20000 tl olsa da bir lens tele yani uzak mesafe için üretilmişse 200 tl lik cihazın yaptığını yapamaz.

ben forumu bu yüzden pek tavsiye etmiyorum. meraktan bu işe bulaşılsa tamam da zorunluluk nedeniyle olunca bir bilenle yüz yüze, göstere göstere daha iyi olur. yani bir fotoğraf stüdyosuna girip soruları sorsanız bile işiniz hallolur. yoksa geriye makinenin kullanım kılavuzu ve internetten arama motorları kalıyor yardımcı olacak. burada yazılacakların hepsi ders niteliğinde internette bir yerlerde mevcut.

bu 1000 tl civarına ye satılan 50x zoomlu makineler var. onlar esasında tam bu iş için gibi geldi bana.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.