Şimdi Ara

Fotoğraf yazıcı için tavsiye(amerikadan alınacak) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PETERSBURG

Hocam tekrar merhaba,

SiZinde yardımlarınızla canon mg7520 modelini amerikadan kardeşimle getirttim. Ürün beklediğimdem büyük çıktı:) hatta kardeşim bunu getirtmek istediğinden eminmisin diye sordu:)

Ürünü fotoğraf baskısı için kullanmaya başladım. İnanılmaz derecede tatmin edici. Yine amazondan aldığım canon kağıtları ile beklediğimden çok daha iyi bir performans aldım. Özellikle dokunmatik ekranı çok iyi. İşimi fazlasıyla uzun yıllar görecektir.

Tek kafama takılan konu kartuş meselesi.nuinko PGI250 kartuş modeli. İnternette biraz araştırma yaptım ancak dolum görünmüyor gibi. Hatta teknosada her bir rengi 45 tl civarında. (Amazonda 2 set 12 adet toplam 16 dolar)

Yardımcı olurmusunuz tekrar. Siz doluyor derken neyi kastettiniz acaba. Eğer dolmuyor ise ve türkiyeden temini pahalı olacak ise fotoğraf çıkartmamın bir manası kalmayacak:) ya da yine amazondan getirtmeye çalışacağım.

mg7520 profesyonel sınıfta yer alıyor ve stüdyo kalitesinde baskı verir. baskı kalitesi 10 numaradır bunu zaten kendinizde görmüssünüz. ebatları konusunda birsey diyemem. Orjinal kartuslar tüm modellerde her zaman cok pahalıdır zaten. Orjinal kartusla ekonomi olmuyor malesef. 1 tane orjinal kartus fiyatına 1 set dolum kartusu alıp yıllarca kartusa para vermekten kurtulursunuz.

ebayda 17 dolara doldurulabilir bos kartusları satılmakta. (ücretsiz gönderi ile)
    http://www.ebay.com/itm/For-CANON-MG7520-MG7120-IP8720-refillable-ink-cartridge-PGI-250-CLI-251Grey-6pcs-/111555617332?hash=item19f93ba234:g:B5YAAOSw37tV~4QO

Bunları aldıktan sonra bir set mürekkep ile artık yüzlerce fotograf basabilirsiniz. Eger dolumla ugrasamam derseniz yurt dısından dolu setler halinde kartus almak her zaman daha ekonomik olur tabi ücretsiz gönderi olacak.

• meco M kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam şimdi oturdu. Biraz cahilim kusıra bakma ben de şu an üzerindekileri dolduracağım sanıyordum. Onlara da bakıyorum dolmuyor diyor nette:)

Evet hocam baskı kalitesini çok beğendim. Canonun kağıtları da çok güzel. Dediğim gibi bir tek boyutu biraz büyük ama o da olsun sırtımızda taşımayacağız ya duracak bir yerde:) tekrar tekrar teşekkür ederim yardımların için.

Ben o zaman eğer getirtilebilirsem aşağıdaki rümü getirteyim. Aynı zamanda bir set de dolan kartuş aldırırım. Buradaki fiyatlarını da araştırırım hatta.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00N49QHVK/ref=s9_simh_gw_d3_g229_i6?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=mobile-1&pf_rd_r=0M772ZGSBKC9F5CK5Q4K&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=2068141862&pf_rd_i=mobile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üzerindeki kartuslarıda doldurabilir ve kullanabilirsiniz eger eliniz biraz yetenekli ise ama orjinal kartuslarda mürekkep seviyesini görmek biraz zor oluyor. sık sık acıp mürekkep seviyesini kontrol etmek gerekir, bitip kafa zarar görmesin diye.

Bu arada yazıcının fiyatı baya artmıs.. linki verdigimde 28 dolara kadar alınabiliyordu ama amerikada oldugundan alamadık.
    Anladım hocam. Denerim aslında. Bitmeye yakın eğer yakalayabilirsem tabi.

Bu arada siz bana ürünü ilk önerdiğiniz mesajda ürün amazonda 57 dolardı şu an 67 dolar oldu. Ben de best buydan aldırdım 57 dolara.

Sanırım belkide siz ikinci eli hatırlıyorsunuz.

• visa kart kampanyası filan ekleyerek fiyatı o seviyeye kadar düsürüyordum :) tam fiyat performans ürünü ama kargo bozuyor isi.. bu arada orjinal kartusu doldurmak istediginizde pm atın..
    Anladım:) tamam hocam öyle yaparım. Çok çok teşekkür ederim tekrardan. Hayırlı geceler.

• Merhaba, konuya bayagi bir gec dahil oldum ama yeni bir konu acmak istemedim. Bende gerektiginde seri fotografta bastirabilecegim, zaman zaman ticari amacla kullanacagim ve cihazi yanimda tasimam gerekecegi icinde ayni zamanda kolay tasinabilir bir fotograf yazicisina ihtiyacim var. Fiyattan ziyade bu sartlar altinda performans alacagim bir cihaz ariyorum. Daha once bu tur cihazlarla uzaktan yakindan alakam olmadi, onerileriniz olursa memnuniyet duyarim.

• Arkadaşlar belki faydamolur evde foto çıkarmak için yazıcı alıcaktım
    işyerinde mürekkep sistemli zaten kullanıyordum ama bu tip yazıcılarda
    renklerde kısa süredede solma olduğunu tecrübe edince termal yazıcılara
    yöneldim fiyat ve baskı maliyeti yüksek ama uzun ömürlü ve ev rahatlığında baskı
    alıyorsunuz sonuç canon cp-910 wifi aldım 108 kağıt ribon dahil 95-100 tl toplamda 400tl
    ödedim menmunum çıktı kalitesi iyi özel bir foto düzenleyicide kullanırsanız süper
    imkanı olanlar citizen cy-1 alsınlar 3 farklı kağıtta baskı yapıyor fiyat 2500 tl
    10*15 baskı 0.28 krş denk geliyor mürekkepli yazıcılar çabuk solma kafa tıkanma atık ped
    dolması gibi problemler çıkarıyor
  • Arkadaşlar biraz geç gördüm ama aldığım CANON MG7520 ürün ile alakalı sorularınız var ise cevaplayabilirim.
  • PETERSBURG kullanıcısına yanıt
    merhabalar, özel mesaj atilamiyor haberiniz olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Açtım hocam kusura bakmayın. @meco

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.