Bildirim
FOTOĞRAF YAZICI SEÇİMİ? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ALLAH razı olsun hocam bir yerde 300 Türk Lirasına buldum. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: egemen bilişim
firmamzı mükemmel resim çıktısı almanız için canon 6350 satışına başlamıştır. bu yazıcıya ciss tank sistemi monte etmiş bulunmaktayız . bu sayede mürekkep dolum işlerinizi çok kolay yapmaktasınız ve 1 pl lik mürekkepleri sayesinde süper resimler almaktasınız. diğer yazıcılarla kıyasladığınızda l 800 p 50 gibi modellere göre 3 kat hızlı px serisi epsonlara görede 2 kat hızlı bulunmakta ve resim çıktısı almanız için pc ye ihtiyaç duymamaktasınız. çok fonksiyonlu seçeneği sayesinde tüm işlerinizi bu yazıcıdan sağlayabilirsiniz. canonun 5 kartuşlu modellerine göre çok daha güzel resim çıktıları almaktasınız. ve ayrıca kartuş resetleme derdi olmamakta ve resim çıktısı alırken kartuş resetleme mürekkep bitti gibi dertlerle asla uğraşmamaktasınız. bu yazıcı türkiyede sadece firmamız tarafından ciss tank montajlı satışa sunulmaktadır.
şu yazıcının linkini verde inceleyelim
-
internet sayfamızı tekrar yapılandırdığımız için şu anca link veremiyorum sitenin ssl sertefika kurulumunda sorun çıkmış ve bu sorunu tr uzantılı olduğu için ODTÜ ' den onay bekleniyor ama en yakın zamanda web sayfamızı düzeltip ürünlerimizi incelemenizi sağlıyacağız -
quote:
Orijinalden alıntı: egemen bilişim
internet sayfamızı tekrar yapılandırdığımız için şu anca link veremiyorum sitenin ssl sertefika kurulumunda sorun çıkmış ve bu sorunu tr uzantılı olduğu için ODTÜ ' den onay bekleniyor ama en yakın zamanda web sayfamızı düzeltip ürünlerimizi incelemenizi sağlıyacağız
bu yazıcı cıss sistemi monteli halde fiyatı ne kadar bide hangi marka mürekkep kullanılıyor. misal ocp veya photoink gibi -
6350 modelinin fiyatı 700 tl dir. ciss tank takılı halde ciss tanklar monteli hali kesinlikle epson px serisi yada canon mg 2250 mp 280 gibi hortumları dışarda değildir. hortumlar tamamen yazıcının içene monte edilip l 800 gibi hortumlar yazıcının içine gizlenmiştir. mürekkep olarakta ben Ocp kullanıyorum ve %100 orjinal kalitesinde çıktı alabilmektesiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen bilişim -- 6 Kasım 2013; 8:53:05 > -
cıss sistemi orjinal kartuşlaramı takılı yoksa muadil kartuşlaramı yada bu yazıcını muadil dolan kartuşu mevcutmu. 700 tl az bi para değil dolan kartuş ile kullanmak varsa tabi piyasada daha hesaplı olur -
ciss tank sistemi orjinallere takılı nedenide şudur kolay dolan kartuşlara takıldığında( bu denendi) kafalardan mürekkep akma sorunu olmaktadır resimlerin üzerine yurt dışında çok video var ama genelde yapımını gösteriyor uzun süreli kullanımda kolay dolan kartuşlara yapılan ciss tank sistemi bu sorunu yaşatmaktadır. fiyat konusunada gelince l 800 ler şu anda 900 tl den satılmaktadır epsonun 13 mayıs 2013 itibariyle en son yaptığı zamdan sonra . şu anda bu yazıcı için kolay dolan kartuş mevcut değildir. -
Merhabalar,
Bende fotograf yazici ariyorum.
- Bos kartus ve litrelik boya alip kendim doldurabilecegim bir sistem lazim.
- Mumkun olan en ucuz yazici olmali.
- A4 baski olmasi iyi olur. Fiyat cok ucuz ise A4 olmasada olabilir.
Baski suresi, mobilite ve calisirken cikan gurultu onemsizdir.
Canon Pixma veya Selphy serilerinde bunlar mumkunmudur?
Ne tavsiye edersiniz.
Tesekkurler. -
Hafta sonu vatandan Epson L800 yazıcıyı 575 Türk Lirasına aldım, ilgilenen arkadaşlar hafta sonları bakabilir ama stoklarda az kaldı. -
elimde yaklaşık olarak 10 adet 2. el epson px 830 bulunmaktadır. yazıcılar müşterilerimin başka yazıcı almalarından dolayı satılmaktadır. tank sistemi mevcuttur yazıcılarda -
size benden başka bir yazıcı önerisi var uygun olan ocp mürekkepleri sayesinde orjinalle aynı kalitede çıktı alabilirsiniz. canon 6350 modeli yada yeni çıkan canon 7150 modeli 6 kartuşlu olması ve kartuşlarının tank sistemi takılı olmasına rağmen reset istememesi bir avantajdır bence birde yeni nesil tank sistemi ile tankların devrilme taşınma sırasında düşme vs gibi derdi asla yoktur. yandan kendinden yapışan tankları sayesinde yazıcı ile entegre olmuştur. aşağıdaki resimde görüldüğü gibi tanklar boşlukta olmasına rağmen hiç bir sorun yaşatmamaktadır. tankların sökülmesi için kesici bir alet yardımı ile yazıcıdan ayırabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: palolu
cıss sistemi orjinal kartuşlaramı takılı yoksa muadil kartuşlaramı yada bu yazıcını muadil dolan kartuşu mevcutmu. 700 tl az bi para değil dolan kartuş ile kullanmak varsa tabi piyasada daha hesaplı olur
dediğiniz gibi şu anda bu yazıcıları **** dolan kartuşları çıktı ama şöyle bir düşünün düğünde yada iş yerinizde çıktı alıyorsunuz kartuşların ne kadarı dolu bilmiyorsunuz ve resim baskısının tam ortasında mürekkep bittiğini düşünün mürekkep doldurma derdi doldururken dökülme derdi ve boşa dökülen mürekkep derdi ve zaman kaybı sizce tankmı avantajlı sizin için yoksa kolay dolan kartuşlarmı
-
Orjinalle aynı kalitede çıktı aldığınızı bir de görüntlerle destekleseniz daha iyi olmaz mı sayın egemen bilişim? -
en yakın zamanda çıktı alıp tarama yaptıktan sonra burda yüklerim -
Resimler bekleniyor... Takipteyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:) -
halen tarama bekliyoruz :) ve link
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X