Fotoğrafa Photoshop' la Takım Elbise Eklemek (2. sayfa)
-
-
bana yardım edebilecek biri varmı? -
sağol kardeş -
herkesın bı takım elbisesi olmus -
aynı durum bende de var biri vardımcı olabilir mi ? -
-
Bunu sırf meraktan yapacaklar için ise telefonları ile bile yapacakları programlar var: App StoreHipster Maker ücretsiz yüz değiştirici Fotomontajhttps://apps.apple.com/tr/app/hipster-maker-%C3%BCcretsiz-y%C3%BCz-de%C4%9Fi%C5%9Ftirici-fotomontaj/id1212316333?amp%3Bmt=8&l=tr
https://fancy-super-dress-changer.tr.aptoide.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 23 Nisan 2019; 23:9:40 >
-
Mevzu seneler önce olmuş ama benim de yardıma ihtiyacım var yapabilecek var mı acaba
-
Biraz geç oldu ama hala lazımsa at yapıyım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Biraz geç oldu ama hala lazımsa at yapıyım.
Hocam rica etsem bu fotoya da takım elbise koyabilir misin?
-
Özel mesaj olarak atıldı.
-
Oha tamda şu anda aradığım şey kardeş özelden foto atsam banada yapabilirmisin takım elbiseli beni nasi bi dertten kurtarıp nasi sevap işlersin anlatamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
At yapıyım. Bu arada bir şey ister ve benim de haberim olmasını istersen alıntı yapacaksın ki bana bildirim gelsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907At yapıyım. Bu arada bir şey ister ve benim de haberim olmasını istersen alıntı yapacaksın ki bana bildirim gelsin.
merhabalar, benim de askeri kıyafetle var da sivilde iş başvurularında doğru değil diye takım elbiseli lazım ve şu an takım elbisem yok. birine özelden atsam yardımcı olabilir misiniz?
-
Yapar özelden atarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Yapar özelden atarım.
özelden iki fotoğraf attım size.
-
Yapıp gönderdim.
-
Merhaba arkadaşlar acil bu fotoğrafa ceket giydirmem gerekiyor, Rica etsem yardımcı olabilir misiniz
-
konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın lütfen fakat benim de acil bu şekilde bir fotoşopa ihtiyacım var. yardımcı olabilecek var mı?
-
Hocam bana da çok acil gerekmektedir. Yardımlarınızı rica ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X