Şimdi Ara

Fotoğrafçı için bir makine,konfigüre edilmesi gerek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Comaa

benzer sistemi photoshop, ıllustrator, ın design, acrobat pro, corel draw, freehand ve sistemde olması gereken programlar ile kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok
    (işyerimdeki pc CPU:FX6300 Ram: 2x4 kingston GPU: HD5850 önerdiğim sistemle bendeki sistem arasındaki farklar)

Fotoğrafçı için bir makine,konfigüre edilmesi gerek

aynen ben de önerdim bu programalrın hepsini ben de kullandım hatta ben phenom da kullandım ofisde skıntı cıakrtmıyordu tek sıkıntısı ısıydı onu da bir fan alıp hallettik. Ama aması şu arkadaşın sıstemı alacağı kişi amd istemıyormuş..

quote:

Orijinalden alıntı: kızılgenç

önerdiğiniz sistem fiyat olarak çok iyi ben kaç gündür uğraşıyorum 3bin altına inemedim. sistemi isteyen dayım amd nin kötü zamanlarına denk gelmiş sanırım. amd olmasın diye inat ediyor. alternatif olarak bunu sunacağım sizin işlemci ram ve gpu nuzu neden koymadınız acaba bu sisteme onu merak ettim. fiyattan dolayı mı bakmadım henüz.

aynen dediğim gibi athlon sempron zamanlarına denk gelmiştir ki şu anki athlon x2 ler x3 ler bile bence güzelişlemciler ama sana yaramaz. arkadaş sistemini yazmamış bence bunun sebebi de 3000 limit olması. fx de yeter ama fx e düşersek i3 cüler basar :D
    ama stabil olur ve her türlü işlemini yapar bence de fakat ben fx 83 serisi öneriyorum halen. hatta ben kendi işlemcii öneririm. sebebi de kesinlikle verdiği performansa bakılırsa fiyatının çok uygun olması.

eğer amd düşünürsen 83 serisi bir işlemci 990 serisi bir anakart ki fiyatları ıntelınkıne göre uygun ve mecburen 1600 mhz. cunku amd de işlemcinin kanal sınırından dolayı 1600 sınırı var ama intel düşünürsen bu sınırı aşarsın fakat bu seferde fiyatta patlamalar olur.
    örneğin dayınız amd sistem alıp 1600 le çalışsa ki sentetık testlerde bıle en fazla 1600 ile 1866 arasında 2-3 kare fark oluyor aradakı sıstemı kurarken fazladan ödemediğiniz parayla 16 gb ram daha alırısnız.
    dediğim gibi bazı uygulamalar örneğin after effect ne verirsen onla calısıyor hızını ram belırlıyor ben 64 gb ıle calısıyordum 64 gb ram 20 sanıye sonra doluyordu. 3d render alırken..

sen düşün bir amd sistem ister mı konusunu ona göre yardımcı olmaya calısırım ben yine. çunku olur da hanı olmayacak bırsey olur elektronık işi sanstır sonra demesın dayın sana ıntel oslaydı bu olamzdı dıye :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 19 Aralık 2014; 18:02:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

quote:

benzer sistemi photoshop, ıllustrator, ın design, acrobat pro, corel draw, freehand ve sistemde olması gereken programlar ile kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok
    (işyerimdeki pc CPU:FX6300 Ram: 2x4 kingston GPU: HD5850 önerdiğim sistemle bendeki sistem arasındaki farklar)

Fotoğrafçı için bir makine,konfigüre edilmesi gerek

aynen ben de önerdim bu programalrın hepsini ben de kullandım hatta ben phenom da kullandım ofisde skıntı cıakrtmıyordu tek sıkıntısı ısıydı onu da bir fan alıp hallettik. Ama aması şu arkadaşın sıstemı alacağı kişi amd istemıyormuş..

amd istemiyorsa bütçesine uyan intel cpu ve intel chip setli anakartı sistemine eklemesi

• amd kabul etmiyor valla o yüzden intel toparlamaya çalışıyorum son hali şu an

INTEL CORE i5 4690K 3.50GHz 6M 1150P
    ASUS Z97-A DDR3 ATX VGA DVI HDMI DP GLAN USB3 ANAKART
    GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsX
    1TB SEAGATE 3.5 7200RPM 64MB SATA3 ST1000DM003 BARRACUDA
    120GB KINGSTON HYPERX103 SSD
    ASUS R9280X-DC2T 3GD5 DVI HDMI veya Sapphire
    AEROCOOL AE-STR-ONEA750 MID TOWER 750W ( umarım doğru tercihtir bu)
    23.6 ASUS VS247HR LED MONITOR (bu nasıl sizce monitör olarak ?)
  • quote:

amd kabul etmiyor valla o yüzden intel toparlamaya çalışıyorum son hali şu an

sistem gayet güzel oyun ile işi yoksa R9 280 yerine daha uzuz bir ekran kartı olabilir
    kasa gayet güzel yeterli psu ve bileşenlerin sığması açısından
    monitör yeterli yalnız fotoğraf ve tasarım işleri ile uğraşan biri olarak bu tarz işlerle uğraşaçak olduğu için monitörü PHILIPS 27" 272P4QPJKEB/00 bu tarz (illa bu olsun demiyorum) olursa çok program kullanırken daha rahat çalışır

• quote:

quote:

amd kabul etmiyor valla o yüzden intel toparlamaya çalışıyorum son hali şu an

sistem gayet güzel oyun ile işi yoksa R9 280 yerine daha uzuz bir ekran kartı olabilir
    kasa gayet güzel yeterli psu ve bileşenlerin sığması açısından
    monitör yeterli yalnız fotoğraf ve tasarım işleri ile uğraşan biri olarak bu tarz işlerle uğraşaçak olduğu için monitörü PHILIPS 27" 272P4QPJKEB/00 bu tarz (illa bu olsun demiyorum) olursa çok program kullanırken daha rahat çalışır

Oyun ile işi yok az da uzun ömürlü olsun gibi bi saçma düşünceyle bunu seçtim. Bi kaç arkadaşında önerileri üzerine monitör konusuna tekrar bakacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.