National Geographic cdleri türkçe onu biliyom bende varda..
ben diyom bu konuda arkadas bir çok link vermiş bu linklerdeki anlatılan herşey türkçe mi
ne yazık ki çoğu ingilizce :(
quote:
Orjinalden alıntı: atoxi
ben diyom bu konuda arkadas bir çok link vermiş bu linklerdeki anlatılan herşey türkçe mi
Arkadaşlar 4 sayı dergi ile beraber ( 2006 Eylül - Ekim - Kasım - Aralık )
Özel kutusunda , arşivlik bir öğreti için 15 YTL fazla değil bence
Sizde emeğe saygı için orjinal sipariş edebilirsiniz .
Nerelere harcamıyoruz ki 15 YTL
quote:
Orjinalden alıntı: uruzgar
ne yazık ki çoğu ingilizce :(
quote:
Orjinalden alıntı: atoxi
çok saol hocam;)ayrıca bu linklerin içinde türkçe olanları varsa onları ayriyetten türkçe olanlar şeklinde belirtirseniz süper olur saygıalr
quote:
Orjinalden alıntı: NumanB
Arkadaşlar 4 sayı dergi ile beraber ( 2006 Eylül - Ekim - Kasım - Aralık )
Özel kutusunda , arşivlik bir öğreti için 15 YTL fazla değil bence
Sizde emeğe saygı için orjinal sipariş edebilirsiniz .
Nerelere harcamıyoruz ki 15 YTL
almamız gereken urun bu mu arkadaslar, 12 ytl gozukuyor, yanlış birşey getirtmeyelim bosuna
/>
unpop; Yok o değil. Boşu boşuna alma onu, ben 12 YTL verip aldım, işe yarar doğru dürüst birşey yok bence. Almanız gereken; http://www.nationalgeographic.com.tr girin, sağ en üstte alışveriş var, ona tıkladıktan sonra çıkan sayfada en üst ortadaki; 2006 Dergi Kolleksiyonu (Temmuz-Aralık)
Yalnız ben sipariş verdiğimde sadece 6 dergi geldi, CD'ler yoktu, aradım National Geographic'i, kusura bakmayın hemen CD'leri de gönderiyoruz dediler, 2-3 gün içinde CD'ler de geldi. Bu yüzden sipariş verdiğinizde isterseniz arayıp CD'leri özellikle istediğinizi belirtin.
çok teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: Burocks
unpop; Yok o değil. Boşu boşuna alma onu, ben 12 YTL verip aldım, işe yarar doğru dürüst birşey yok bence. Almanız gereken; http://www.nationalgeographic.com.tr girin, sağ en üstte alışveriş var, ona tıkladıktan sonra çıkan sayfada en üst ortadaki; 2006 Dergi Kolleksiyonu (Temmuz-Aralık)
Yalnız ben sipariş verdiğimde sadece 6 dergi geldi, CD'ler yoktu, aradım National Geographic'i, kusura bakmayın hemen CD'leri de gönderiyoruz dediler, 2-3 gün içinde CD'ler de geldi. Bu yüzden sipariş verdiğinizde isterseniz arayıp CD'leri özellikle istediğinizi belirtin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme