Şimdi Ara

Fotoğrafçılık Hakkında Kitaplar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • National Geographic cdleri türkçe onu biliyom bende varda..

ben diyom bu konuda arkadas bir çok link vermiş bu linklerdeki anlatılan herşey türkçe mi
  • ne yazık ki çoğu ingilizce :(

quote:

Orjinalden alıntı: atoxi

National Geographic cdleri türkçe onu biliyom bende varda..

ben diyom bu konuda arkadas bir çok link vermiş bu linklerdeki anlatılan herşey türkçe mi
  • Arkadaşlar 4 sayı dergi ile beraber ( 2006 Eylül - Ekim - Kasım - Aralık )

Özel kutusunda , arşivlik bir öğreti için 15 YTL fazla değil bence

Sizde emeğe saygı için orjinal sipariş edebilirsiniz .

Nerelere harcamıyoruz ki 15 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

ne yazık ki çoğu ingilizce :(

quote:

Orjinalden alıntı: atoxi

National Geographic cdleri türkçe onu biliyom bende varda..

çok saol hocam;)ayrıca bu linklerin içinde türkçe olanları varsa onları ayriyetten türkçe olanlar şeklinde belirtirseniz süper olur saygıalr
  • quote:

Orjinalden alıntı: NumanB

Arkadaşlar 4 sayı dergi ile beraber ( 2006 Eylül - Ekim - Kasım - Aralık )

Özel kutusunda , arşivlik bir öğreti için 15 YTL fazla değil bence

Sizde emeğe saygı için orjinal sipariş edebilirsiniz .

Nerelere harcamıyoruz ki 15 YTL

almamız gereken urun bu mu arkadaslar, 12 ytl gozukuyor, yanlış birşey getirtmeyelim bosuna

/>

• unpop;
    Yok o değil. Boşu boşuna alma onu, ben 12 YTL verip aldım, işe yarar doğru dürüst birşey yok bence. Almanız gereken;
    http://www.nationalgeographic.com.tr girin, sağ en üstte alışveriş var, ona tıkladıktan sonra çıkan sayfada en üst ortadaki;
    2006 Dergi Kolleksiyonu (Temmuz-Aralık)

Yalnız ben sipariş verdiğimde sadece 6 dergi geldi, CD'ler yoktu, aradım National Geographic'i, kusura bakmayın hemen CD'leri de gönderiyoruz dediler, 2-3 gün içinde CD'ler de geldi. Bu yüzden sipariş verdiğinizde isterseniz arayıp CD'leri özellikle istediğinizi belirtin.

• çok teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: Burocks

unpop;
    Yok o değil. Boşu boşuna alma onu, ben 12 YTL verip aldım, işe yarar doğru dürüst birşey yok bence. Almanız gereken;
    http://www.nationalgeographic.com.tr girin, sağ en üstte alışveriş var, ona tıkladıktan sonra çıkan sayfada en üst ortadaki;
    2006 Dergi Kolleksiyonu (Temmuz-Aralık)

Yalnız ben sipariş verdiğimde sadece 6 dergi geldi, CD'ler yoktu, aradım National Geographic'i, kusura bakmayın hemen CD'leri de gönderiyoruz dediler, 2-3 gün içinde CD'ler de geldi. Bu yüzden sipariş verdiğinizde isterseniz arayıp CD'leri özellikle istediğinizi belirtin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.