Şimdi Ara

### Fotoğrafçılık Üzerine Dergiler ve Fazlası ### (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
18
Favori
45.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eyvallah

• http://camerapixo.com/

daha çok tablet ve akıllı telefonlar için dergi sayısı çıkartıyorlar fakat siteye üye olursanız (ücretsiz) pdf olarakda indirebiliyorsunuz.
    Sh@rKs-PoWeR sayesinde geniş bir dergi arşivim oldu fotografçılıkla ilgili ama bu siteden indirdiğim dergiler şu ana kadar gördüklerimin en iyisi diyebilirim..

• daha mart gelmeden nasıl mart ayı çıkartıyolar onu bir türlü anlamış değilim varya. hatta daha geçen bir derginin nisan 2012 sayısı vardı oha dedim
  • Onu bende anlamıyorum hocam.Bazı dergiler ayda 2 defa çıkıyo mesela.Ne buluyorlar bu kadar çok garip.Gerçi dergilerin %60'ı reklam
  • aynen abartısız %60 ı reklam

• slm arkadaşlar fotoğrafçılık çalışan kadınları olur mu? yani kadın fotoğrafçılık çalışmak olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgirl_16

slm arkadaşlar fotoğrafçılık çalışan kadınları olur mu? yani kadın fotoğrafçılık çalışmak olur mu?

yazdiginiz kelime yiginlarini google translate araciligiyla cince den mi tercume ettiniz acaba? ne demek istediginizi anlayamadim. soruyu biraz acar misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foruma özel sözlük çıkartacam yakında

• dergilerle alakali degil ama icimde kalmasin.
    dun gece 2 civari mesaj yazan arkadas gibileriyle forumda hergun bircok kez karsilasiyoruz. yazdiklari mesajlar anlamsiz kelime yigini olmaktan oteye gidemiyor malesef. bu tip mesajlari gordukce cok kiziyorum iki kelimeyi bir araya getiremeyen nesillere kalacak gelecegimiz diye bu yuzden cok da uzuluyorum aslinda. ve verdigim tepkiler bazen biraz sert yada gereksiz derecede kaba olabiliyor. sonra kendime kiziyorum bilgi almaya calisan birseyler ogrenme pesinde olan insanlari engelliyor muyum diye.

yukaridaki arkadas yazdiklarima cevap vermis galiba. gece mesajim alinti yapilmis ama girip baktigimda silinmisti. bunu gorunce aklima geldi bu dusunceler. oyle bende buraya yazayim dedim belki yeri degil ama.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.