Popüler kültür sayesinde kaybettik... Ancak sahaflarda bulunabilirse, şanslıysanız...
S@rks, teşekkürler. İyi bir kaynak oldu. (:
Site süpermiş gerçekten.
Çok yi site, teşekkürler...
rica ederim arkadaşlar.
Amateur Photographer - 05 June 2010 yeni sayı çıktı
SONY HEX-5 AYRINTILI İNCELEME VAR İLGİLENENLERE DUYURULUR
SONY HEX-5 hoşuma gitti gerçekten güzel makine.Test sonuçlarıda iyi duruyor.Yanlız dergide bir aparat gördüm su altı için.Alta resim koydum.Bu aparatı nikon d5000 ile kullanabilirmiyiz ve türkiyede bulabilirmiyiz ???
quote:
Orijinalden alıntı: S@rKs-PoWeR
SONY HEX-5 hoşuma gitti gerçekten güzel makine.Test sonuçlarıda iyi duruyor.Yanlız dergide bir aparat gördüm su altı için.Alta resim koydum.Bu aparatı nikon d5000 ile kullanabilirmiyiz ve türkiyede bulabilirmiyiz ???
öncelikle güzel ve faydalı bir başlık olmuş.. eğer orada bulamadığınız dergi ve özellikle istediğiniz bir sayı varsa bana özel mesaj ile bildirin ben bakayım..
S@rKs-PoWeR; o tip şeyler pek güven vermez insana.. pek bir dandik anlayacağın.. ama fiyatı uygun orası da ayrı bir mevzu.. ben bu tip şeylerde bir d-slr'yi riske atmaktan yana olmazdım şahsen.. genede sen bilirsin tabi.. tr'de nerde bulabileceğine gelirsek;
gittigidiyor.com sahibinden.com belki hayyam ve doğubankta ve çevrelerindeki fotoğrafçılarda
buralarda daha önce benzer ürünler gördüm.. ama dediğim gibi insana güven vermiyor.. ben bu tip bir ürün alacğaıma 10 metreye kadar su geçirmez bir kompakt makina tercih ederim şahsen
çok saol okadar para verip birde makineyi boğdurmayalım
quote:
rica ederim
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
quote:
rica ederim
Digital Camera World - June 2010 çıktı !!!!
Arkadaşlar güzel dergi tavsiye ederim
Digital Camera World - June 2010 sayısında hem çok güzel çekim teknikleri anlatılıyor hemde güzel photoshop teknikleri anlatılıyor.Ayırca giriş seviyesi dslr testi gerçekten çok güzel olmuş.Bütün modeller test edilmiş.Girişi seviyesi makine almayı düşünenler mutlaka baksın bu sayıya
teşekkürer . Ben photoworld alıdım bu ay , birde site tanıtımı vartı bitane www.sahiplen.com diye. Resim, şiir, tasarım vb... gibi şeylerin haklarını satın alıyorsunuz. İzinsiz kullanıma karşı yasal hakkınız oluyor elinizde.