Bildirim
Fotoğrafdaki 50 TL bulunmuştur
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olm bari nerde bulduğunu söyle
-
Aa benimdi kardeş düşünmüştüm ama şimdi gelemem Oraya kadar helal ettim harca sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirli99 -- 13 Ekim 2014; 20:01:49 > -
her türlü para bağışı kabul edilir.quote:
Orijinalden alıntı: sinirli99
Aa benimdi kardeş düşünmüştüm ama şimdi gelemem Oraya kadar helal ettim harca sen -
Oha lan bu benim 50 tl kaç gündür bunu ariyordum -
Bildiğin durumu gerçekten kötü olan birisi varsa verebilirsin.Büyük yardım şirketlerine bağış yapmanı önermem.quote:
Orijinalden alıntı: BanBanÇikiÇiki
Oha lan bu benim 50 tl kaç gündür bunu ariyordum -
valla ilk aklıma cami geldi ama camiye herkes veriyor fakir bir aileye ya da öğrenciye verebilirim.Parayı bu sabah samsunda kaldırımda buldum.Sahibini bulmak olanaksız gibi bişey -
Bence 50 tl ile hep makarna al öğrencilere dağıtquote:
Orijinalden alıntı: blackdiamond067
valla ilk aklıma cami geldi ama camiye herkes veriyor fakir bir aileye ya da öğrenciye verebilirim.Parayı bu sabah samsunda kaldırımda buldum.Sahibini bulmak olanaksız gibi bişey -
quote:
valla ilk aklıma cami geldi ama camiye herkes veriyor fakir bir aileye ya da öğrenciye verebilirim.Parayı bu sabah samsunda kaldırımda buldum.Sahibini bulmak olanaksız gibi bişey
Vallahi kimsenin gücüne gitmesinde şu güne kadar camiye 1 kuruş atmış değilim.Bilemiyosun insanların içinden ne geçiyor o kadar kötü durumda insanlık.Gidip kendi elimle alıyorum "gerçekten durumu kötü olarak bildiğim" kişilere yardımda bulunuyorum. -
Geçen sene yazın 12 yaşındaki küçük oğlum bayram sonrası 50 TL'sini kaybetmişti. Bu yaz önce 20 sonra 50 TL buldu. 20 TL'yi camide devamlı para topladıkları için dışarda kutuya attı.50 TL'yi bir müddet bekletip harcamadı sonra geçen sene kaybettiğinin yerine saydım dedi ama yanlış yaptığını söyledim.Müdahale etmedim ama 50 TL'yide ödememiz lazım diye düşünüyorumquote:
Orijinalden alıntı: ZombieDriverx7quote:
valla ilk aklıma cami geldi ama camiye herkes veriyor fakir bir aileye ya da öğrenciye verebilirim.Parayı bu sabah samsunda kaldırımda buldum.Sahibini bulmak olanaksız gibi bişey
Vallahi kimsenin gücüne gitmesinde şu güne kadar camiye 1 kuruş atmış değilim.Bilemiyosun insanların içinden ne geçiyor o kadar kötü durumda insanlık.Gidip kendi elimle alıyorum "gerçekten durumu kötü olarak bildiğim" kişilere yardımda bulunuyorum.
Alıntıları Göster
-
Bir fotoğrafta gizlenmiş 50 tl varda onu arıyorsunuz sandım. -
Benim kanka. -
teyid için seri numarasını soruyorum -
Benim değil tabiki de seri numarası sorma nedir yav. -
Latife yapıyorum sahibini bulmak çok zor.Yarın biyere verip kurtulacam -
Dışarıda kalmış ve sokakları evi edinmek zorunda kalmış kişilere o paraya döner ve içecek alarak harcayabilirsin parayı.quote:
Latife yapıyorum sahibini bulmak çok zor.Yarın biyere verip kurtulacam -
quote:
Latife yapıyorum sahibini bulmak çok zor.Yarın biyere verip kurtulacam
Hemen kurtul.1 hafta önce 20tl buldum fakir birine veririm deyip çekmeceye attım öyle unutmuşum.Dün 50 TL düşürdüm bugün kasiyer 58tl k.kartı çekeceğine 58krş çekmiş iki günde 108tl kaybettim. Sonra fark ettimki 20tl daha duruyor hemen ilk gelen bir ihtiyaç sahibine verdim. -
ye gitsin yav napıcan birine veripquote:
Orijinalden alıntı: General.quote:
Hemen kurtul.1 hafta önce 20tl buldum fakir birine veririm deyip çekmeceye attım öyle unutmuşum.Dün 50 TL düşürdüm bugün kasiyer 58tl k.kartı çekeceğine 58krş çekmiş iki günde 108tl kaybettim. Sonra fark ettimki 20tl daha duruyor hemen ilk gelen bir ihtiyaç sahibine verdim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: General.
quote:
Hemen kurtul.1 hafta önce 20tl buldum fakir birine veririm deyip çekmeceye attım öyle unutmuşum.Dün 50 TL düşürdüm bugün kasiyer 58tl k.kartı çekeceğine 58krş çekmiş iki günde 108tl kaybettim. Sonra fark ettimki 20tl daha duruyor hemen ilk gelen bir ihtiyaç sahibine verdim.
Kasiyer 58 lira cekecegine 58 kurus cektiyse para sizde kalmış olmadı mı -
Aaaa aynı benim param bu sabah kaybettim.Paranın orta alt kısmında 3mm yırtık vardı.2009 basımıydı para güneşe tutunca sol tarafında atatürk resmi çıkıyordu.Benim kaybettiğime çok benziyor.quote:
Orijinalden alıntı: LivingEdge
ye gitsin yav napıcan birine verip
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en zor mühendislik
- sincap isimleri
- dul kadınla evlenmenin zorlukları
- babadan anneye doğum hediyesi
- iğne vurulduktan sonra duş alınır mı
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- türk çay emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X