Şimdi Ara

Fotoğrafdaki 50 TL bulunmuştur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fotoğrafdaki 50 TL bugün sabah bulunmuştur. Sahibi bulunmazsa bağışlanacaktır
    Fotoğrafdaki 50 TL bulunmuştur

Edit:

Dün akşam dolaşmaya çıktım eve gelirken baktım yerde 10 TL eğildim alırken yan tarafta 20 TL onu da alırken az ilerde 50 TL.Toplamda 80 TL.Etrafta kimse yoktu soracak ve parayı verecek kimse bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond067 -- 12 Nisan 2017; 14:24:7 >

• olm bari nerde bulduğunu söyle

• Aa benimdi kardeş düşünmüştüm ama şimdi gelemem Oraya kadar helal ettim harca sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinirli99 -- 13 Ekim 2014; 20:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirli99

Aa benimdi kardeş düşünmüştüm ama şimdi gelemem Oraya kadar helal ettim harca sen
    her türlü para bağışı kabul edilir.
  • Oha lan bu benim 50 tl kaç gündür bunu ariyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BanBanÇikiÇiki

Oha lan bu benim 50 tl kaç gündür bunu ariyordum
    Bildiğin durumu gerçekten kötü olan birisi varsa verebilirsin.Büyük yardım şirketlerine bağış yapmanı önermem.
  • ZombieDriverx7 kullanıcısına yanıt
    valla ilk aklıma cami geldi ama camiye herkes veriyor fakir bir aileye ya da öğrenciye verebilirim.Parayı bu sabah samsunda kaldırımda buldum.Sahibini bulmak olanaksız gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond067

valla ilk aklıma cami geldi ama camiye herkes veriyor fakir bir aileye ya da öğrenciye verebilirim.Parayı bu sabah samsunda kaldırımda buldum.Sahibini bulmak olanaksız gibi bişey
    Bence 50 tl ile hep makarna al öğrencilere dağıt
  • quote:

Vallahi kimsenin gücüne gitmesinde şu güne kadar camiye 1 kuruş atmış değilim.Bilemiyosun insanların içinden ne geçiyor o kadar kötü durumda insanlık.Gidip kendi elimle alıyorum "gerçekten durumu kötü olarak bildiğim" kişilere yardımda bulunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZombieDriverx7

quote:

Vallahi kimsenin gücüne gitmesinde şu güne kadar camiye 1 kuruş atmış değilim.Bilemiyosun insanların içinden ne geçiyor o kadar kötü durumda insanlık.Gidip kendi elimle alıyorum "gerçekten durumu kötü olarak bildiğim" kişilere yardımda bulunuyorum.

Alıntıları Göster
    Geçen sene yazın 12 yaşındaki küçük oğlum bayram sonrası 50 TL'sini kaybetmişti. Bu yaz önce 20 sonra 50 TL buldu. 20 TL'yi camide devamlı para topladıkları için dışarda kutuya attı.50 TL'yi bir müddet bekletip harcamadı sonra geçen sene kaybettiğinin yerine saydım dedi ama yanlış yaptığını söyledim.Müdahale etmedim ama 50 TL'yide ödememiz lazım diye düşünüyorum

• Bir fotoğrafta gizlenmiş 50 tl varda onu arıyorsunuz sandım.
  • Benim kanka.
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    teyid için seri numarasını soruyorum
  • blackdiamond067 kullanıcısına yanıt
    Benim değil tabiki de seri numarası sorma nedir yav.
  • kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Latife yapıyorum sahibini bulmak çok zor.Yarın biyere verip kurtulacam
  • quote:

Dışarıda kalmış ve sokakları evi edinmek zorunda kalmış kişilere o paraya döner ve içecek alarak harcayabilirsin parayı.
  • quote:

Hemen kurtul.1 hafta önce 20tl buldum fakir birine veririm deyip çekmeceye attım öyle unutmuşum.Dün 50 TL düşürdüm bugün kasiyer 58tl k.kartı çekeceğine 58krş çekmiş iki günde 108tl kaybettim. Sonra fark ettimki 20tl daha duruyor hemen ilk gelen bir ihtiyaç sahibine verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: General.

quote:

Hemen kurtul.1 hafta önce 20tl buldum fakir birine veririm deyip çekmeceye attım öyle unutmuşum.Dün 50 TL düşürdüm bugün kasiyer 58tl k.kartı çekeceğine 58krş çekmiş iki günde 108tl kaybettim. Sonra fark ettimki 20tl daha duruyor hemen ilk gelen bir ihtiyaç sahibine verdim.

Alıntıları Göster
    ye gitsin yav napıcan birine verip

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

quote:

Kasiyer 58 lira cekecegine 58 kurus cektiyse para sizde kalmış olmadı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LivingEdge

ye gitsin yav napıcan birine verip

Alıntıları Göster
    Aaaa aynı benim param bu sabah kaybettim.Paranın orta alt kısmında 3mm yırtık vardı.2009 basımıydı para güneşe tutunca sol tarafında atatürk resmi çıkıyordu.Benim kaybettiğime çok benziyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.