Şimdi Ara

Fotoğrafına Bakarak Kedimin Neden Öldüğünü Söyleyebilir Misiniz Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sokak kedisini 2 ay kadar önce sahiplenmiştim ve zemin katta oturmamızın ve apartmanın da bahçeli olmasının da avantajı ile balkonumuza sıcak bir yuva yapmıştım. Böylece bizden temel ihtiyaçlarını karşıladığı gibi aynı zamanda özgürce de gezinebiliyor, ağaçlara tırmanıyor, oyunlar oynuyor, başka kedilerle de arkadaş olarak sosyalliğini kaybetmediği için mutlu mesut yaşıyordu.

2 ayda çok güzel bir bağ geliştirdik. Sokak kedisidir deyip artan yemeklerle besleme gibi birşey değil, en kaliteli ve yaşına uygun kuru mama ile besliyordum, arasıra da yine yaşına uygun yaş mama ile de besliyor, kendi yediğimiz yoğurttan da ona da ayırıyordum.

Tüm aşılarını ve parazit haplarını da veterinerde 2 ay önce yaptırmıştık.

Fakat gündüz çok sağlıklı olduğu bir gün 2 saatliğine ailecek gezmeye gidip geri döndüğümüzde tüm ailemizi derinden yaralayan fotoğraftaki görüntü ile karşılaştım ve kedimiz apartmanın bahçesinde bu şekilde ağzından ve burnundan köpürmüş şekilde ve ağzından da kan gelmiş şekilde yatıyordu ve malesef kedimizi kaybetmiştik

Kısa ömründe mümkün olan en iyi imkanı sağladığımızı düşünüyorum fakat uzmanlığımız olmadığı için neden öldüğünü de anlayamadık, fotoğrafı gösterdiklerim de tam çözemedi.

Tahmini olarak değil de, sadece bu götüntüye bakarak uzman yorumu alabilirsem en azından etrafta düşmanım mı var, vs net öğrenmiş olmak istiyorum. Teşekkür ederim.
    Fotoğrafına Bakarak Kedimin Neden Öldüğünü Söyleyebilir Misiniz Lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İç kanama mı acaba ? Bir yerden düşmüş yada darbe almış olabilir mi ? Gerçi ağzı köpürmüş diyorsunuz zehirlenmiş de olabilir.

• Veteriner Fakültelerinde belli bir ücret karşılığın "nekropsi" yani "hayvan otopsisi" hizmeti verilmekte. Size yakın olan fakülteye götürüp ölüm sebebini öğrenebilirsiniz, fiyat bilgisini arayarak sorabilirsiniz.

Resimden bakarak yüksekten düştüğünü veya zehirlendiğini söyleyebilirim, bu iki ölüm çeşidini birbirinden ayırmak zor olabilir, mide veya kan tahlili yapılarak zehirlenme olup olmadığı bakılarak anlaşılabilir yada düşmelerde çoğunlukla gerçekleşen damakta yarık oluşup oluşmadığına bakılabilir. Kedinin ağzının 4-5 parmak önünde bi kan bulunmakta sanki ilk darbeyi ordan alıp sonra sola devrilmiş kanısına vardım.

Böyle şüpheli durumlarda en yakın mama ve sudan örnek alabilirsiniz, etrafında gezerek kanama önce başlayıp başlamadığını anlamak için etrafı inceleyebilirsiniz eğer birşey bulunursa düşme durumunu elemiş olursunuz.

Eğer birinden şüpheleniyorsanız konusunu açmayın, hem karşı tarafı mutlu etmiş olursunuz hemde kavganın ilk adımını atmış olursunuz, olay biraz büyürse karşı taraf sizi kışkırtıp sonra suç duyursunda bulunacaktır buda uzun vadede başınızı ağrıtacaktır, ne yazık ki bu durumu hobi edinmiş insanlar bulunmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 12 Kasım 2019; 7:19:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.