Şimdi Ara

Fotograflar Eklendi CX-10 $14,99 // Syma-X11 $22.99 // 2MP Kamerali $37,99 [Güncel] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
664
Cevap
48
Favori
33.737
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam suan kamerali versiyonunun stogu tükendi malesef. Tekrar stoga girdigi zaman konuya yazacagim.
    Benim kisisel görüsüm bu tarz quadcopterlerde kamera özelligini begenmiyorum, kamera olayina eglence degilde profesyonel olarak baktigim icin bana pek hos gelmiyor cektigi görüntü ama tabi herkese göre degisir
  • O zaman kamerasız modelini alıyorum. Kullanmayı biraz öğreneyim , seversem ileride daha iyi kameralı bir cihaz alırım.

Sayfaları okudum ama yine de sorayım ben $23.99 lugun yanında yedek pilin dışında yedek parça da sipariş edeyim mi ?
  • Hocam ürünün paket iceriginde extradan 1 set pervane var. Egerki kazasiz veya yavas kazali kullanirsaniz bir sorun olmaz ama sert kaza düsüs yaparsaniz pervanelerden biri veya birkaci kirilabilir garanti olsun kenarda beklesin derseniz en gerekli yedek parca pervanedir.
    Ilk ucan Rc araciniz oilucaksa mumkun oldugunca odalarin en ordasinda duvarlardan uzaklarda ucun hatta yerde hali olsun mumkunse ürün hafif oldugu icin hali bile kazayi iyi derecede hafifletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 23 Aralık 2014; 20:33:34 >
  • Teşekkürler cevap için. Pil + pervane alıyorum ek olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunterx

Herkes görebilir yapmıştım ama bakayım bi ayarlardan...

Şimdi tamamdır.

Bence, eğlence amaçlı olarak kamerası yeterli.
  • Paypal dişinda ödeme yokmu? kesinti yüksek oluyor onun icin vazgectim
  • Arkadaslar bunlarin frekansi nasil?

Iki tane alsak birlikte ucurabilmek icin kumandalar karismasin diye ne yapmak lazim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

Paypal dişinda ödeme yokmu? kesinti yüksek oluyor onun icin vazgectim

Hocam paypal hicbir extra ücret eklemez.
    Ödeme ekranina geldiginizde adresini aldinda Ödeme yöntemleri vardir
    Paypal size ödemeden once iki secenek sunar!

#1- Kartımın para birimini kullanarak yaptığım işlemi tamamlamak için PayPal'ın dönüştürme işlemini kullan.

#2- Beni satıcının faturasında belirtilen para birimiyle faturalandır.

Egerki 2. secenek olan beni saticinin para birimi ile faturalandir derseniz, paypal dolardan TL ye cevirmeden bankaniza direk dolar olarak yansitir. dolardan TL ye kur cevirimini bankaniz yapar. Yani kur farkindan birsey kaybetmezsiniz. Ama egerki 1. secenegi secerseniz (ki eger hic degistirmediyseniz otomatik 1. ödeme secenegi secilidir) paypalin yüksek farkli alim satim kurundan dolar TL ye cevirilir.

Kisacasi 2. secenegi secmeniz durumunda hicbir kesinti yasamazsiniz

• DOĞA_AŞKI kullanıcısına yanıt
    Hangi üründen söz ediyorsunuz hocam tam anlayamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Hangi üründen söz ediyorsunuz hocam tam anlayamadim

http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_117473.html
    Hocam X11 serisi aslinda indoor yani kapali alan icin üretilmis ürünler. Her quadcopter disarida rüzgarsiz havada kullanilir tabiki. JJRC serisi ise büyük kapali alan icin üretilmis bir ürün. Yurt disinda kapali spor salonlari tarzinda yerler var bu tarz hobileri olan kisiler kullansin diye yapilmis sanirim veya etkinlikler vs vs.
    Ilk sayfadaki 2. videoda X11 i gece ucusunu disarida yapiyor, videoda hava rüzgarli olmasina ragmen bekledigimden daha stabil bir ucus segiliyor demis. Ama tabiki bu iki ürünü acik havada kullanim icin kiyaslarsak JJRC serisi daha iyi ucar diye dusunuyorum ama cok büyük bir fark olacagini sanmiyorum, bu ürünler gercekten cok hafif oldugu icin hafif sert rüzgarda dengesini kolayca yitirebilir garanti olsun diye egerki disarida kullanmak isteyen olursa rüzgarsiz havada kullanilmasini tavsiye ederim :)
    Menzil olarakta iki üründe ortalama ayni menzile sahiptir diye dusunuyorum , menzilden cikacak kadar uzaklasirsaniz zaten ürünü yönünü görebileceginizi dusunmuyorum. Menzil konusunda merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Hocam X11 serisi aslinda indoor yani kapali alan icin üretilmis ürünler. Her quadcopter disarida rüzgarsiz havada kullanilir tabiki. JJRC serisi ise büyük kapali alan icin üretilmis bir ürün. Yurt disinda kapali spor salonlari tarzinda yerler var bu tarz hobileri olan kisiler kullansin diye yapilmis sanirim veya etkinlikler vs vs.
    Ilk sayfadaki 2. videoda X11 i gece ucusunu disarida yapiyor, videoda hava rüzgarli olmasina ragmen bekledigimden daha stabil bir ucus segiliyor demis. Ama tabiki bu iki ürünü acik havada kullanim icin kiyaslarsak JJRC serisi daha iyi ucar diye dusunuyorum ama cok büyük bir fark olacagini sanmiyorum, bu ürünler gercekten cok hafif oldugu icin hafif sert rüzgarda dengesini kolayca yitirebilir garanti olsun diye egerki disarida kullanmak isteyen olursa rüzgarsiz havada kullanilmasini tavsiye ederim :)
    Menzil olarakta iki üründe ortalama ayni menzile sahiptir diye dusunuyorum , menzilden cikacak kadar uzaklasirsaniz zaten ürünü yönünü görebileceginizi dusunmuyorum. Menzil konusunda merak etmeyin.

teşekkürler. x11 daha cazip geldi hem küçük hem de dışarıda da kullanılabiliyor gördüğüm. Yalnız SYMA X11C nin kendi kamerasından çektiği videolar yok youtube da yeni olduğundan mı acaba

Evet hocam X11C (kamerali) bir kac gün önce satisa sunuldu henüz ürün eline ulasan yok sanirim. X11 ise sanirim 1bucuk ay önce satisa sunuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nawres

Arkadaslar bunlarin frekansi nasil?

Iki tane alsak birlikte ucurabilmek icin kumandalar karismasin diye ne yapmak lazim?

Evet hocam ayni anda ayni quadcopterleri birlikte ucurabilirsiniz.
    Hepsi 2,4GHz frekansi ile calisir, fakat ürünleri tek tek acip kumanda ile eslerseniz ayni anda ucabilirsiniz frekans karismasi yasamazsiniz.

Videodan detayli bir sekilde izleyebilirsiniz ürünleri nasil esleyeceginizi

• Referanslı link paylaşımları yasaktır.

Lütfen direk site linklerini paylaşınız.

İyi forumlar,
  • bu harika aletin menzili ne kadar? tamam açık alan için değil ama açık alanda rüzgarsız sakin bir havada rahatça ne kadar mesafeye kadar kontrol edilebilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

bu harika aletin menzili ne kadar? tamam açık alan için değil ama açık alanda rüzgarsız sakin bir havada rahatça ne kadar mesafeye kadar kontrol edilebilir?

Hocam ortamala 30-50m demisler, ürün kücük oldugu icin gözden kaybedecek kadar uzaklasirsaniz yönünü kaybedip geri getirmeniz riske girebilir.
    Videodan inceleyebilirisniz acik hava ucusunu.
    https://www.youtube.com/watch?v=EwO6U7DbqSo
  • Ve dış alanda en stabil olan hangisi x5 - x11?
  • Daha x11 i bizden kullanan olduğunu sanmiyorum ama x5c kullanan biri olarak pervane ve kendi boyutundan dolayi gayet stabil tem in yaninda buyuk acik bir alanda ucuruyorum ruzgardan dolayi hissedilir kaymalar oluyor asılı tuttugumda ama hareket kabiliyetinden kaybetmiyor x11 de kontrolunu kavradiktan sonra az ruzgarlida olsa keyifle ucucaktir eminim. Benim verdigim 1 tanesi paketlenmis kargoya verilmiş.Gelsin bilgi veririm hazir elimde 5xc icin aldigimiz 5 adet 500 mah pil var baya uzun bir ucus suresi beni bekliyor tabi dinlendirerek motorlari ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gearbest in admini ile konustum tüm ürünler paketlenmis cogu kargoya teslim edilmis, en son ki 5 adet sipariste paketlendi bugun kargoya verilecek dedi.
    Yilbasi yogunlugundan dolayi korgo bilgileri sisteme girilmemis olabilir. Egerki profilinizde güncel bir bilgi yoksa takip no ile siparis verenlerin takip numaralari pm ile gönderebilirim. Siparis ve takip numaralarini buraya yazmak istemedim, isteyen olursa pm ile belirtirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Simit -- 7 Ocak 2015; 22:04:04 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.