Şimdi Ara

Fotoğraflarım açılmıyor renkler birbirine girdi ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım virtual pc veya virtual box ta dene sendeki resimler çalışyor mu? çalışırsa donanımsal çalışmazsa , ekran kartı olabilir diye diyerek komşunun bilgisayarında aç ordada aynıysa arşiv gitmiştir :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedwerson

arkadaşım virtual pc veya virtual box ta dene sendeki resimler çalışyor mu? çalışırsa donanımsal çalışmazsa , ekran kartı olabilir diye diyerek komşunun bilgisayarında aç ordada aynıysa arşiv gitmiştir :(

Resimler açılmasına açılıyor ama resimdeki gibi açılıyor.

http://imageshack.us/photo/my-images/823/ornekresim.jpg/

Bu şekilde görüntü geliyor. Sanırım arşivim tamamen bozuldu. Bunun hiçbir şekilde geri dönüşü yok diye düşünüyorum çünkü dosyaların aslı bozuk :(

• quote:

Orijinalden alıntı: burakozkan34

quote:

arkadaşım virtual pc veya virtual box ta dene sendeki resimler çalışyor mu? çalışırsa donanımsal çalışmazsa , ekran kartı olabilir diye diyerek komşunun bilgisayarında aç ordada aynıysa arşiv gitmiştir :(

Bu şekilde görüntü geliyor. Sanırım arşivim tamamen bozuldu. Bunun hiçbir şekilde geri dönüşü yok diye düşünüyorum çünkü dosyaların aslı bozuk :(

Eğer resimleri silmediysen 1-2 tanesini rar arşivine al herhangi bir upload sitesine yükle.
    Bir de biz bakalım resimler çalışıyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Xml-

quote:

quote:

Eğer resimleri silmediysen 1-2 tanesini rar arşivine al herhangi bir upload sitesine yükle.

İnşallah sizde açılır resimler.

http://s2.dosya.tc/server9/Mgo23m/Resim.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakozkan34 -- 14 Mart 2012; 11:12:33 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xml-

quote:

quote:

İnşallah sizde açılır resimler.

http://s2.dosya.tc/server9/Mgo23m/Resim.rar.html

Eve gidince bir bakarım, yarım saate kadar evdeyım.

• Büyük umutlar besleyerek beklemekteyim ...
  • Ben indirdim, önizleme yapmadan normal "görünüm/küçük resimler" yani ama açınca bozuk galiba fotolar meftah :( Disk birleştirmeyi dene birde ve ya herhangi bir foto programıyla ( ACDSee) gibi dene açmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyfn - relax

Ben indirdim, önizleme yapmadan normal "görünüm/küçük resimler" yani ama açınca bozuk galiba fotolar meftah :( Disk birleştirmeyi dene birde ve ya herhangi bir foto programıyla ( ACDSee) gibi dene açmayı

Müdür denemediğim program kalmadı. Picasa, Acdsee, Irfanwiew, Photo doctor vs vs. Diskleri birleştirdim denetleme düzeltme yaptım. Bilgisayarı virüs taramasından geçirdim komple. Combofix attım 10 kere. HDD taraması yaptım acaba bozuk bi bölüm mü var diye ama nafile bi sonuç alamadım. Ben böyle lanet bi durum görmedim hayatımda. Bilgisayardan soğudum resmen.

• merhaba hocam seninle aynı problemi yaşayan bir kaç bilgi buldum.

resimlerde eğer önizleme yok diyorsa size basit bi yöntem tavsiye ederim şu an elimde 3000 adet düzeltmem gereken resim var....önizleme yapmaya çalıştığımız ve açamadığımız jpg uzantılı dosyaya sağ tıklayıp farklı aç seçeneğinden explorer i seçiyoruz bu şekilde fotoğrafı açıyor.ardından print scrn ile alıp paint e yapıştırıp fazlalıkları keserek farklı kaydettiğimizde sorun kalmıyor.çözünürlük çok yüksekse biraz kayıp oluyor görüntüde ama göze batmıyor.

Kaynak:http://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/199313-bozuk-resimleri-acmak.html#ixzz1p7tEhhda

• quote:

Orijinalden alıntı: yununu

merhaba hocam seninle aynı problemi yaşayan bir kaç bilgi buldum.

resimlerde eğer önizleme yok diyorsa size basit bi yöntem tavsiye ederim şu an elimde 3000 adet düzeltmem gereken resim var....önizleme yapmaya çalıştığımız ve açamadığımız jpg uzantılı dosyaya sağ tıklayıp farklı aç seçeneğinden explorer i seçiyoruz bu şekilde fotoğrafı açıyor.ardından print scrn ile alıp paint e yapıştırıp fazlalıkları keserek farklı kaydettiğimizde sorun kalmıyor.çözünürlük çok yüksekse biraz kayıp oluyor görüntüde ama göze batmıyor.

Kaynak:http://www.msxlabs.org/forum/pc-internet-teknik-destek/199313-bozuk-resimleri-acmak.html#ixzz1p7tEhhda

Deneyeceğim çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı sana ve diğer arkadaşlara.

• Malesef arkadaşlar bu yöntemdende bir sonuç alamadım. Resimler aynı şekilde :(
  • hocam bir kaç gündür arastırdım bazıları çözümü yok diyor bazılarıda resim düzeltme programı vs öneriyor. Bazı teknik servislerde kurtarabileceğini iddia ediyor bazı forumlarda felan ben işin içinden çıkamadım.
  • fotoğrafların düzelirmi bilmiyorum ama sorun HDD de bende yaşadım zamanında aynı şeyi ve 1 ay sonra HDD kafa attı ona göre önlemini almanı tavsiye ederim
  • Herkese merhaba,

Arkdaşın sorunu ekran kartının çeşitli yerlerinde olabilir.

Benim önerim, öncelikle;

1..) Ekran kartına taktıgınız kabloyu kontrol edin veya değiştirin..

2..) Ekran kartını çıkartıp yeniden takın

3..) Sorun harddiskinizde olabilir, harddiskinizin kablolarını kontrol edin. Eğer harddiskteyse, kesinlikle değiştirmeniz gerekecek...

4..) İşlemciniz çok ısınıyor olabilir, veya veriyollarında bir kısa devre söz konusu olabilir. Bunlar düşük ihtimal tabi.. Öncelikle 1. ve 2. şıkkı denemelisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

Herkese merhaba,

Arkdaşın sorunu ekran kartının çeşitli yerlerinde olabilir.

Benim önerim, öncelikle;

1..) Ekran kartına taktıgınız kabloyu kontrol edin veya değiştirin..

2..) Ekran kartını çıkartıp yeniden takın

3..) Sorun harddiskinizde olabilir, harddiskinizin kablolarını kontrol edin. Eğer harddiskteyse, kesinlikle değiştirmeniz gerekecek...

4..) İşlemciniz çok ısınıyor olabilir, veya veriyollarında bir kısa devre söz konusu olabilir. Bunlar düşük ihtimal tabi.. Öncelikle 1. ve 2. şıkkı denemelisiniz.

Sorunun ekran kartından dolayı olabileceğini sanmıyorum. Çünkü sadece D sürücümdeki yani arşivimdeki resimlerimi açmaya çalıştığımda resimler bu şekilde açılıyor. Onun dışında internetten başka bir resmi bilgisayarıma indirdiğimde açabiliyorum.

Sorun harddiskimde olabilir evet. Resimlerin olduğu bölümde bir veri kaybı yaşamış olabilirim.

• Aynı sorun bende de var.
  • Lanet olsun böyle teknolojiye. Nerede çözülemeyecek bir sorun varsa gelir beni bulur şu hayatta ...
  • Flood olacak ama bundan korunmanın bir yolu var. Fotoğraflarını veya videolarını bir Winrar arşivi içersiinde tut. Bi sorun çıkmıyor o zaman. en ufak bir bozulma vs. olmuyor.

Ama bende gideni geitremedim daha.
  • Malesef dostum oda işe yaramıyor. Rar halinde sıkıştırılmış olan bi kaç resim vardı onlar bile bu durumda
  • yapma yahu... ben 3 gb rarladım bi kaç saat önce. en iyisi sanal diske atmak olacak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.