pc ye format atmıştık fotograflarım silinmişti.file scavenger adlı programla tekrar geriye buldum,ama bi daha format attık bi müddet sonra bi daha buldum.2-3 kere falan böle oldu.şimdi ise tekrar hem bazı fotograflarımı bulamıyorum programla hem de bulduklarıma ise küçük pencere halinde iken gösteriyo ama üzerine iki kere tıklayınca tam ekran açılmasına ragmen üst kısmından sadece 1 cm kadarını falan görebiliyorum.geriyo kalan bütün kısımları ise komple gri bir renkte.bunu düzeltme imkanımız varmı,ya da başka daha kaliteli bir programlarla falan yapabilir miyiz?
yardımlarınızı bekliyorum.
şimdidien sağolun.
kolay gelsin...
yedekleme yapmak bukadarmı zor.
pc kullanmak tüm gerekenleri yapabilmekle oluyor. basit bir yedekleme yapsan bu sorunları yaşamazsın.
sorunun cevabına gelince öyle bir program varmı bilmiyorum. ancak o minik resim çıkan dosyanın formatı nedir _? onu belki bilirsek yardımımız dokunabilir.
jpeg formatında.
dosyan bu sefer zarar görmüş bendede oluyo arada bi böle şeyler..
bunun bir çözümünü bulamazsak gitti güzelim fotograflarım...
Bi cdye atmak bu kadar mı zor
oldu bi kere,bunun vardır bir çözümü,sizlerden yardım istiyorum,varsa bilgisi olan paylaşabilir mi?
Galiba resimlerinizi, amatör programlarla kurtarmak ya da kurtardığınız resimleri bu tür programlarla onarmak mümkün değil.. Bu işi profesyonel yapan yerler var ama adamlar 1000-2000 ytl lerden bahsediyorlar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme