Şimdi Ara

Fotoğraftaki İşlemci Soğutucusunun Modeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğim kadarıyla corsair hydro serisinde böyle bir soğutucu yoktu ama bu fotoğrafta ilk defa gördüm tam olarak modelini bilen var mı acaba ?

Fotoğraftaki İşlemci Soğutucusunun Modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 18 Kasım 2015; 10:29:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

sıvı soğutma modeli hocam

Biliyoruz o kadarını
    Ürünün ismini veya linkini paylaşırmısın markasi corsair ama modelini bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki sizin bu konu hakkında bilginiz vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Monitörün arkasında kaldığından kasanın tamamını göremediğim için kesin bir şey diyemiyorum ama kasanın arkasında dışarıda duran 12 cm'lik radyatör var pompaya da bakılacak olursa ürünün H80i GT olma ihtimali yüksek. Kasa ya da su soğutma sistemi modifiye edilmiş olabilir.

http://www.corsair.com/en/hydro-series-h80i-gt-high-performance-liquid-cpu-cooler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Merhaba,

Monitörün arkasında kaldığından kasanın tamamını göremediğim için kesin bir şey diyemiyorum ama kasanın arkasında dışarıda duran 12 cm'lik radyatör var pompaya da bakılacak olursa ürünün H80i GT olma ihtimali yüksek. Kasa ya da su soğutma sistemi modifiye edilmiş olabilir.

http://www.corsair.com/en/hydro-series-h80i-gt-high-performance-liquid-cpu-cooler

Hocam işlemcinin bulunduğu yerden 4 tane hortum çıkıyor o yönüyle bütün bilindik corsair modelleriyle farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Merhaba,

Hocam işlemcinin bulunduğu yerden 4 tane hortum çıkıyor o yönüyle bütün bilindik corsair modelleriyle farklı.

İslemci bloğu üzerinden çıkan 2 adet sleeve kaplama kalın hortum bulunmakta ama ışığın üst ve alt bölümlerinden yansıma yaptığı için 4 hortum varmış gibi duruyor.

Radyatör monitörün arkasında olmasına rağmen et kalınlığı, üzerindeki su rezervuar bölümünün şekli, pompa nın tasarımına bakınca H80iGT ile özdeş olduğu gözükecektir. H80iGT de kalın radyatör ve 2 fan olduğundan kasaya bu haliyle sığdırmak istemediklerinden radyatörle 1 fanı dışarı almış gibi duruyorlar. Etkinliği ya da bu sistemin hangi firma tarafından yapıldığımı bilmediğimden Google da detaylı görsel araması yapamadım. Belki başka açılardan çekilmiş bir iki fotoğraf daha olsa daha rahat anlaşılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.