Şimdi Ara

Foursquare Haritalarda Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android dünyasına yeni geçtim diyebilirim. Önceden iPhone 5 kullanıyordum, Ocaktan beri Note 3 kullanıyorum ve çok memnunum.
    Fakat bir derdim var Foursquare ile ilgili.
    Çok yoğun kullanıyorum foursquarei. Mekan bulmakta çok işime yarıyor.
    İphone da açtığımda bir mekanın sayfasını, küçük haritada yerini gösterir, o küçük haritaya tıkladığınızda ise harita açılırdı ve hem kendi yerimi hemde mekanın yerini görebiliyordum sorunsuz şekilde.

Fakat androidde bu konuda çok büyük sorun yaşıyorum. Küçük haritada mekanı gösteriyor, haritaya tıkladığımda Google Maps açılıyor, ve mekanı Google Maps'te arıyor, bazen yanlış buluyor bazende hiç bulamıyor. Bu benim yaptığım bir ayarla mı ilgili yoksa tüm Android kullanıcıları bu şekilde mi kullanıyor? ? Çok büyük sorun benim için. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Internette araştırdım ama hiç bişey bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygulamaları İos a yaparken özenerek yapıyorlar,Android e de ayıp olmasın diye çıkartıyorlar. O yüzden muhtemelen
  • Çok rahatsız edici. Herkes böyle mi kullanıyor ben anlamadım bu durumu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı problemi yaşıyorum...Zaten en yararlı özelliklerinden biri,onu da kullanamıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqician

Ben de aynı problemi yaşıyorum...Zaten en yararlı özelliklerinden biri,onu da kullanamıyoruz...

Demekki Foursquare'in Android'deki problemi. iPhone'da süper bir şekilde kullanılıyor, Android'de böyle major bir sorunla nasıl yaşatıyorlar anlamıyorum.
  • malesef aynı sorun bende de var yok mudur bi çözümü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.