Şimdi Ara

Foxconn a7da-s 3.0 Probelm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakart: Foxconn A7DA-S 3.0
    İşlemci : AMD Phenom II X4 955be
    RAM : Kingston ddr3 1333 4GB (tek)
    psu : 600W

Bileşenleri monte ettim fakat ekrana görüntü gelmiyor. Pc acılırken sinyal sesi de gelmiyor. onbard ekran kartından da pci ekran kartından da görüntü alamıyorum. parçalarımı daha yeni aldım. Pc actıgımda ekran kartının fanı da dönmüyor? ama başka bir pcd dönüyor. Bu sorunu yaşayan bir kaç kişi daha var. acaba sorun ne olabilir? Lütfen yardım edin. Anakart rami desteklemiyro olabilr mi?
    şimdiden çok teşekkürler

• Foxconn n15235 model anakartım kendiliğinden kapandı ve daha açılmıyor. powersuply sağlam. azda olsa elektronikten anlarım.arıza tahmını de yapabiliyorum ama yinede şema olmadan ölçüm yapma ihtimalim nerdeyse sıfır. bu anakart a ait şema bulma ihtimalim nedir. ? (not bir çok model anakart a it şema buldum ama bu yok :( )
  • Sorun için çizgi elektronik'e danıştım (Foxconn Turkiye distributoru); Anakart RAM'i desteklemiyor. Bakalım RAM'i değişime yolladık gelince sonuç ne olacak. Sayın osman1970 sizde çizgi elektronik'i arayarak bilgi alabilirsiniz. bilginize.
  • Yok 2gb ram taktım yine olmuyor. ilk defa başıma böyle bişe geliyor bi türlü işin içinden çıokamıyorum acaba anakartmı arızalı. daha yeni aldım neden arızalı olsun ki yok mu bi yardım eden arkadaşlar.
  • arkadaşim ben seni korkutmak istemem ama şuana kadar foxconn dan hayir gören olmamiştir...benim sana tavsiyem anakarti iade etmeye çaliş
  • valla şans olsa gerek çünkü asusta da 2 mb deiştim çok sorun çıkardılar bana :S başka bir konuda aynı anakartı alan bir arkadaşı buldum aynı sorunu varmış, serviste bios update yapmışlar sorun çözülmüş. bakalım bayramdan sonra ben de göndericem. anakartı hepsiburadadan aldm 20 güne geldi iade edersem kim bilir kac günde para iadesi yaparlar uğraşmak istemiyorum açıkcası. ne olucak bu durumlar bilmiyorum. :)
  • evet o arkadaşın açtığı konuyu bende gördüm...bios uptdate denenebilir fakat anakarta görüntü gelmezse nasıl update edecen oda var.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onu ben değil servis yapıcak. orası servise kalmış. o arkadaşla da irtibata geçtim aynı sorun varmış servis kaydı yaptrdım bakalım bayramdan sonra cagırırlar servise heralde :D
  • Anakartımı servise gönderdim şu şekilde bir not var

Onarılan Parçalar: IC,ITE,IT8716F-S/FX-L,F,G,QFP-128,SMD,IC,FINTEK,TIGER ONE,G,LQFP-48,SMD,IC,AMD,218S7RBLA12FG,A12,G,FCBGA-528,SMD SB750

Sanırsam baya parça değişimi olmuş, anlamadığım durum sıfır aldım hiç kullanamadım bile, acaba bana 2.el mal mı sattılar? :) neyse sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quqla

Anakartımı servise gönderdim şu şekilde bir not var

Onarılan Parçalar: IC,ITE,IT8716F-S/FX-L,F,G,QFP-128,SMD,IC,FINTEK,TIGER ONE,G,LQFP-48,SMD,IC,AMD,218S7RBLA12FG,A12,G,FCBGA-528,SMD SB750

Sanırsam baya parça değişimi olmuş, anlamadığım durum sıfır aldım hiç kullanamadım bile, acaba bana 2.el mal mı sattılar? :) neyse sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.

inşallah olmuştur......
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

quote:

inşallah olmuştur......

inşallah gelince anlarız =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

quote:

inşallah olmuştur......

Anakartı onaramamışlar, değişim yapıldı. Yenisi kargoda. :S benim anlamadığım bana bozuk ürün niye sattılar. Neyse birdaha böyle sorunlar yaşamamak ümidiyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

Foxconn iyi markadır.MSI ASUS GİGABYTE Gibi markalara chipset üretiyor diye biliyorum.

MSI ve ASUS Anakart konusunda KRAL Diyebilirim.Dayanıklılık bakımından MSI Hepsinden iyi

Evet bunu bende coğu zaman farkettim asusun tüm arka panel parcalarının üzerinde foxconn yazar :) sanırsam bana arızalı bir ürün satılmış güney köprüsü yanmış ve çizgi elektroniği burdan tebrik ediyorum 3 günde yenisini gönderdi, anakart bence muhteşem biosla ilgili bi sorunu da yok stok fanı bile green system mod ayarları yapıldıktan sonra normal çalışır vaziyette gayet normal seste çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlu Dal

HAYIRLISI olsun hocam 2 sene önce bu anakart 150 liraydı aslında tam alınacak zamandı ama şimdi biraz kötü yatırım yapmışsınız x4 955 oyunlarda yavaş kalır CRYSİS 2 METRO 2033 Gibi

Ama sizi 2 sene sırtlar

Saolun şimdilik maddiyattan dolayı böyle oldu :D yavaş kalacağını düşünmüorum, black edition oldugundan cok kolay oc yapılıor gecenlerde arkadasın fanıyla 3.5ghz ulastm 1 saat stabil durdu yani bana şimdilik yeter de artar bile hersene yeni bi işlemci cıkıor artık yenilemeyi 4 senede bir 1 sene önce cıkmıs ürünler ile yapıorum :D crysis 2yi ben athlon64x2de cok rahat oynadım bunda kasacağını hiç sanmıyorum ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.