Şimdi Ara

Foxconn Anakart İşlemci Voltajını Değiştiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar overclock işine yeni merak saldım, bikaç siteden makaleler, yazılar okudum ve az çok bişeyler öğrendim.
    Kasaya fazladan fan taktım ve overclock yaptım fakat CPU voltajını değiştiremedim sadece FSB ile oynuyarak 3.06Ghz deki işlemcimi maximum 3.6Ghz e çıkartabildim
    ve işlemci sıcaklığı stres testlerinde ve gta5 de 60 dereceyi zor gördü.
    İşlemcinin daha fazla overclock a dayanabileceğine serin çalıştığına inanıyorum fakat sadece FSB değiştirerek 3.6Ghz den yukarı çıkamıyorum işlemcinin stabilitsi bozuluyor ve mavi ekran veriyor.
    Bios ayarlarından CPU voltaj yerini buldum ama değiştiremiyorum, ne yapmalıyım başka bi yerdenmi değiştiriliyor yoksa ne yapacağım bilmiyorum.

Foxconn Anakart İşlemci Voltajını Değiştiremiyorum Foxconn Anakart İşlemci Voltajını Değiştiremiyorum Foxconn Anakart İşlemci Voltajını Değiştiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyazix -- 13 Temmuz 2015; 20:05:11 >

• Gerçekten bu sorunla karşılaşan, yaşayan, bilen birisi yokmu ya işim biraz acil şehirdışına çıkmadan halletmek istiyorum.
  • işlemci modeli nedir k çarpanlı işlemci değilse voltajla oynamanıza izin vermeyebilir anakart.
  • sonradan gördüm pentium işlemcilerde pek oynanacağını sanmıyorum
  • değiştirilemiyormu yani cpu voltajı? bios güncellemesi falan gerektiriyo olabilirmi ?
  • Anakart ve cpu bunlar.
     Foxconn Anakart İşlemci Voltajını Değiştiremiyorum
  • Intel'ler pek overclocka açık işlemciler değiller. Güncellemeyle değişmez bu ayar. Belki AMD Overdrive gibi üçüncü parti yazılımlar bu sorunu çözebilir. Çok ihtimal vermiyorum, çünkü sonuçta bu yazılımların hepsi BIOS'ta bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.