Şimdi Ara

Foxconn G31 MX-K ile R7 240 Uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda r7 240 ekran kartını satın alıcağım psu 500wlik ancak anakart uyarmı merak ediyorum ekran kartını neden alıcaksın sorarsanız hd 5450 ekran kartı artık ölmüş bitmiş bi kart oyunlar low ayarlarda bile kasıyor
    Anakart
    Pcı Express 2.0 x16
    DDR2

SİSTEM
    İntel Core 2 Quad @8200 2.33 ghz 4 çekirdek
    4gb ram

• Almışken en az r7 250 ddr5 almaya çalışın anakarta her turlu uyar uyum sorunu yasamazsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire R7 250x almanı öneririm.
    http://www.hepsiburada.com/sapphire-amd-radeon-r7-250x-vapor-x-2gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11229-05-20g-p-BD804273

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • islemci 240'in yukarisini kaldirabilir.butce meselesi tabi ama imkan varsa biraz daha iyi bir model alin uyum sorunu olmaz 500w da varmis bi 260x olur mesela islemciye anakarta da sorun olmayacak sekilde.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/sapphire-r7-260x-2g-gddr5-pci-e-hdmi-dvi-i-dp-lite-11222-17-20g.html

bu karti alacak butce yok dersen 240 olur 250 olur bunlar da sorun yapmaz.guc kaynagini nasil bir sey alacaksin bi bakalim.
  • Hocam Zalmanın 500Wlik almıştım hatta takılı şuan ama büyük salaklık yaptım bence 400W likte alabilirdim ve evet bütçe konusunda biraz sıkıntılıyım 200TL verebilir o yüzden ve işlemcimin bu kadar iyi olacağını hiç düşünmemiştim ben bu işlemciyi pentium gücünde felan sanıyodum bazı yerlerde konu açtığımda i5 gücünde diyenler oldu :D
  • Pcı express 2.0 girişinden bir sıkıntı yaşabilirimiyim yada anakartı güncellemeye gerek varmı dır ?
  • bekocangs554 B kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke param olsada GTX 750Tİ alsam aslında onu önerdiler bana.
  • Hocam peki benim vga girişli kablo varda vga girişli olmayan kartları nasıl bağlayacağım ?
    VGA-DVI dönüştürücü ile

olur 750 ti bile olur ama anakartda 4 ram slotu varsa varsa ramleri 8gb ta tamamla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.