Şimdi Ara

Foxconn winfast K8M890M2MA ekran kartı uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum fakat aşağıdaki listedeki kartlardan başka kart takamayacağım gibi.
    ankartımın desteklediği ekran kartı listesi bu şekilde.
    http://www.foxconnchannel.com/upload/Compatibility/200701310922490593K8M890M2MA-VGA-070129.mht

bunlar denenmiş sorunsuz çalışan kartlar dimi.yani bu listede olmayan kartların çalışmaması gibi bir durum varmı?

asus 7600gt alsam çalışırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calgici -- 11 Haziran 2007; 22:56:14 >

• 7600 GT'nin çalışmaması için hiçbir sebep yok.

Sorun çıkmaz merak etmeyin.

Yalnız, Asus 7600 GT için kaç para vereceksiniz?
  • 150 dolar sanırım.asus 7600gt den başka alternatif marka model söylerseniz çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calgici -- 11 Haziran 2007; 23:15:34 >
  • 150 dolar ise önerim 8600 GT almanızdır.

Palit 8600 GT Sonic ve Galaxy 8600 GT göze çarpan çözümler.

8600 GT, çoğu durumda 7600 GT'den iyi, Oblivion gibi noktacık işlemcisi sömürücü oyunlarda ise yüksek sayıda paralel işlemci barındırdığı için 7600 GT'den çok daha iyi 8600 GT. (DX 10.0 desteği de var; ancak başarım konusu şüpheli.)

Galaxy 8600 GT'nin forumda bir incelemesi olacak. Reason666 isimli kullanıcı yapmıştı.

Bağlantısı:

http://forum.donanimhaber.com/m_14704608/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 12 Haziran 2007; 13:04:21 >
  • Kardeş o Tip Anakarttan Bende De Var Ve Palit 8600 GT Sonic Sanırım O Listede Yok. Bende Öyle Bir Kısıtlama Var Ve O Listenin Dışında Bir Ekran Kartının Anakartında Çalışmama Olasılığı Var. Ben De Palit 8600 GT Sonic Almayı Düşünüyordum Ve Böyle Birşey Çıkınca Aldığım Yere Danıştım Ve Çalışabilirde Çalışmayabilirde. Ama Çalışmama Olasılığı Yüksek Dediler. Bu Yüzden Anakart Almayı Düşünüyorum. Senin İçinde Geçerli Olabilir Bu Anlattıklarım.
  • bende palit 8600gt yi almayı düşünüyorum fakat çalışmaması çok saçma.o listede adam gibi bi kart yokki.ne çalıştıracazki o zaman?paramızı iade etsinler ben geri vereyim anakartı.alırken şu kartlar çalışıyor desinler madem seçiyorsa.olmazsa ben foxconn a sorayım.buraya yazarım.
  • O tür listeleri dikkate almayınız.

7800 GTX, 7900 GTX ve 7300 GS çalıştırıp da 7600 GT çalıştırmayan bir anakart duymadım.

Neyse, siz yine de sorun; ama herhangi bir pci-e kartı çalıştırmaması için bir sebep göremedim ben:)

Geforce 8'in dahil olmama sebebi belli ki testlerin yapıldığı sırada bu serinin henüz çıkmamış olması.

Güncelleme gereği duyulmamış anlaşılan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

O tür listeleri dikkate almayınız.

7800 GTX, 7900 GTX ve 7300 GS çalıştırıp da 7600 GT çalıştırmayan bir anakart duymadım.

Neyse, siz yine de sorun; ama herhangi bir pci-e kartı çalıştırmaması için bir sebep göremedim ben:)

Geforce 8'in dahil olmama sebebi belli ki testlerin yapıldığı sırada bu serinin henüz çıkmamış olması.

Güncelleme gereği duyulmamış anlaşılan.

doğru söylüyorsunuz.ben bugün gigatek i aradım sordum.çalışırmı çalışmazmı diye yetkili pci express yuvası varsa çalışmaması için neden yok dedi.eğer çalışmazsa kullanmadan hemen getirirsiniz dedi.palit 8600gt alacağım %90 foxconn ada mail attım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calgici -- 12 Haziran 2007; 20:20:38 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.