Merhaba arkadaşlar, yaz bitiminde Monster w255 modelinden satın aldım. Laptop'umdan açıkçası çok memnunum, biraz da modifiye etmiştim. İşlemciyi 2820 yapmıştım, hdd 500gb momentus xt yapmıştım. Neyse, değişik oyunlar da oynadım memnun kaldım diyebilirim. Örneğin Cod4 MW3'ü ultra ayarlarda zorlanmadan oynadım. NFS Run da değişik hatalar aldım fakat oyunu aldığım arkadaş sanırım biraz bozuk verdi laptopuma hiç suç atmadım :D Oyunda ayarları sona getirdiğimde dağları göremiyordum ağaçlar gözükyordu sanki havada gibi duruyoarlardı haliyle neyse :D
Benim sorum şu olacak: Ben online olarak Counter-Strike 1.6 oynuyorum. Oyun ayarlarını developer 0, fps_max 100 şeklinde yapmam lazım. Vertical sync kapatıyorum ekran kartından, bu şekilde cs oynarken 99fps ile oynamam gerekiyor. Fakat bu şekilde oynadığım taktirde oyun kasıyor, görüntülerde bir bozukluk kasıntı oluşuyor bu sebeple şunu denediğimde ise mükemmel bir şekilde oyunu oynuyorum: developer 1, fps_max 125... Yani fps yi 125e ayarlarsam oyunda takılma kalmıyor. AMa bu da mermilerin saçılmasına neden olduğundan ideal olan 100 de oynamak istiyorum bilgisi olan var mıdır ki acaba?
Örneğin ekran kartı driverini güncellediğimde ise; oyun sırasında bir kaç dakikada bir masaüstü 1sn'liğini gözüküp gidiyor ve çok can sıkıcı oluyor. Güncelleme de yapamıyorum bu da çok can sıkıcı bir durum... :S
sanırım yardımcı olacak yok :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme