Şimdi Ara

FPS oyunlar için Benq RL2455HM tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitor arayışı içindeyim. Birkaç gün içinde alacağım. Bu model gözüme çarpıyor. Dvi bağlantı önemli benim için. Hdmi ve hoparlörde iyi olur belki arasıra tv gibi kullanabilirim. 750 tl üst sınır. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

http://www.hepsiburada.com/benq-rl2455hm-24-1ms-analog-dvi-2xhdmi-hoparlor-full-hd-led-oyuncu-monitor-p-BD801342

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tersmantik kullanıcısına yanıt
    750 TL sınıra alınabilecek en iyi 24'' oyuncu monitörü. 75 Hz yenileme hızına çıkarabiliyorsunuz.
    Oyun için almayacaksanız daha uygunlarını bulabilirsiniz.
  • 144 hz olanlar aklımı çeliyor. 1000 tl ye kadar çıkıp öyle bişey almayi düşünüyorum. Hiç kampanya falan göremedim. Gören duyan varsa paylaşır sa sevinirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman 2 k ips lere bakacan tabi çözünürlük yüksekse ekran kartının durumuda önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    Fps için bu fiyatlarda ips monitor tavsiye eden görmemiştim daha önce. Umarım birgün gerçekten ips olup fps oynatacak ucuz monitörler yaparlar.

Benq xl 2411z aldım pişman değilim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın 2k,4k gerçekten pahalı monitörler fiyatlarıda pek düşecek durumda değil zaten çözünürlükleri yüksek yani yüksek bütçeli ekran kartlarından kullandırma taktiği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.