Şimdi Ara

FPS Oyunları İçin Klavye ve Mouse Önerisi PS4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah kardeş, ben de sert yaptım, kırdıysam kusura bakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun degil

• Hocam maksimum 1 ayınızı alır alışmak, ama fazla ara vermeyin el alışkanlığı gidiyor hemen yine de mouse rahatlığı yok tabi, arkadan biri vurunca geri dönüp sıkamamak sinir bozucu

• herşey de eşitlik var sanki neden bu konuda eşitsizlik olarak düşündüğüz şey sizi bu kadar rahatsız ediyor ?
  • Merhaba arkadaşlar,

PS4 e yeni geçtim. Multimedia ve internet için PS4 ü kullanıyorum.
    Bir iki oyun harici oyun için zaten klavye mouse desteklenmediğini biliyorum. Amacım zaten oyun için kullanmak deil.
    Multimedia için sorunsuz çalışacak kablosuz klavye mouse seti arıyorum ama araştırmalarımda pek bişe bulamadım.
    PS4 üm elimdeki 2 adet kablolu klavyeyi tanıdı ve tuşlar çalışıyor. 2 adet kablolu mouse denedim ikisini de gördü fakat ikisi de çalışmadı. Set olan tek dongle ile kablosuz klavye ve mouse seti gerekiyor. Diğer Usbdende harici harddisk takmayı düşünüyorum.
    Konu başlığı altında daha önce tecrübe ettiğiniz çalışan ürünleri paylaşırsanız herkes için yararlı olacağını düşündüm.
    Kendim bir konu açtım ama kilitlendi malesef =(

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Kontrolcü bileklerimde ağrıya sebep oluyor. Pc den de sıkıldım, ne yapabilirim derken xim i gördüm.

Var mı aranızda kullanan , olumlu sonuç alan.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.