Şimdi Ara

Fps problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımın harddisk'i yandı ve yeni bir harddisk takıldı haliyle pc sıfırlanmış oldu sorunum şu ki dün lolü yükledim ve oyuna girdiğimde 5 ila 10 fps arası adeta dona dona bir oyun oynadım ekran kartını vs güncelledim fakat sorun hala devam ediyor bu konuda ne yapmam gerekli çünkü oyun şuan oynanabilecek bir durumda değil ve yardımınıza ihtiyacım var

• Fanla ilgili olabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • IspanakLord kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum hocam dediğim gibi tamirden geldi ve gerekli tüm aksaklıklar halledildi dendi hani resmen oyun ekran kartını tanımıyor öyle çalışıyor gibi bir durum var oyunu oynayamıyorsun çünkü
  • Game booster yükle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag kontrol eder misin? Ekran kartını vs görmüyor olabilir.
  • Evet her zamanki kalite ayarları ile oynuyorum dxdiag'ı kontrol ettim ekran kartında bir sorun yok sanırım riota ticket attım gerekli dosyaları falan istediler cevap bekliyorum ama çözebileceklerini düşünmüyorum
  • Hocam denedim üstüne bir de silip yeniden yükledim oyunu yok en ufak bir değişme yok sanki çağ öncesi bir makine kullanıyormuşum gibi 5-10 fps alıyorum ve sürekli bir donma halinde oyun
  • Aynen hocam riota ticket attım onlarda gerekli dosyaların bilgilerini istediler cevap bekliyorum bakalım ne zaman cevap verecekler cidden ilginç bir sorun bakalım onlar yardımcı olabilecekler mi
  • Kullandığın ekran kartının sitesine girip bir önceki driverı yüklemen yeterli olacaktır, modelini doğru seçtiğine emin ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun gene devam etmekte ve bir kaç oyun indirip denedim aynı şekilde düşük fps ile oynanamaz durumda diğer oyunlarda sorun ekran kartıyla mı alakalı ne yapabilirim başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naesby -- 12 Ekim 2015; 16:30:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.