Şimdi Ara

fps sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Istemciyi tasaruf moduna aldiniz mi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KiraZero kullanıcısına yanıt
    nasıl bakıcam hocam ona

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1060 ti var 118 fps az değil mi sizce?
  • vayanamvaybabam kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan bir yerdeydi ya hatirlayamadim simdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim problemim hala devam ediyor internette bir sürü şeye baktım hala aynı :(
  • Arkadaşlar 100 fpsim 60lara geldi, sorun sizden değil sorun yeni gelen yamalardan kaynaklanıyor. Sezon sonu yamalarıyla düzelecektir.

Kaynak olarak şuraya bakıp daha detaylı görebilirsiniz:

• Çift ekran kartlı sistemlerde oyun sorunlu. Harici kartla oynayım diyorum 40 fps dona dona oynuyorum. Dandik dahili kart orta ayarlarda gölge kapalı 150 fps veriyor tabi oyun ilerledikçe 90 civarına düşüyor. Benim makina 5 senelik laptop. Milletin 15 binlik sistemi bile hemen hemen aynı fps veriyor. Oyunun optimizasyonu berbat

• hamdibey1 H kullanıcısına yanıt
    monster marka notebook aldım lol yukledım ama en fazla 10 fps alıyorum, nvvidia driver guncel arkadaşlar.Windows 10 pro yuklu pc de, gtc 1050 var cihazda i7 ve 8 gb ram ssd mevcut
  • gtx 1060 ile bile tab basınca bile fps düşüyor salak saçma optimizasyonu var
  • bendede gtx 950M var. 8.17 de benzeri olmuştu oyun titriyordu kamerayı hareket ettirdiğimde. 35-36 gün oynamadım tilt etti. tekrar 3 gün önce girdim suan düzelmiş. base de 240 fps laneler 90-120 teamfightlar 70-90. nvidia sürücü son sürüm, windows 10 1803 her şey güncel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.