Orijinalden alıntı: Anteos .... .... .... Sen kimsin ki sana yalan söyleme ihtiyacı hissedeyim ? Zevklerimi senin inanışlarına göre mi ayarlayacağım...İnsanların hassasiyetlerini bilmeden klavye efeliği yapmayın... Yalan söylemek için karşındakinin bir değeri olması lazım...Benim için günahım kadar değeri olmayan bir insan için neden yalan söyliyeyim ki ? Haddinizi Aşmayın lütfen yorum yaparken...LÜTFEN !
Haddinizi tanımadıgınız insanlara deger belirleyerek siz fazlasıyla aşmışşınız.. Bende size değer biçerek sizin seviyenize inmeyecegim.. Nerede oynarsanız oynayın, ne yazarsanız yazın, bundan sonra sizi adam hesabına alıp cevap yazmayacagım..
Klavye efeliği son sürat devam :) Beklenen üzeri... Adamlığımı tartışmak -yine söylüyorum- Haddiniz değildir...Haddinizi aşmayınız...LÜTFEN ! Ha hoşunuza gitmediyse bile yine söyliyeyim..Tanımadığım bir insanın benim için değersiz olması kadar normal bişey yoktur ...Ben haddimi bilirim müsterih olun siz...Lakin yine yine söylüyorum..Haddinizi aşmayın...Siz kimsiniz benim adamlığıma dil uzatmak cüretinde bulunuyorsunuz..Terbiye sınırları da zorlamaya başladınız bakıyorum...Kalvye efeliği ama sizin içinizdeki, normal..Bastırılmış duyguların sanal ortamlarda dışa yansımaları :)
Sanmayın ki ben size ikidir mesaj yazarken adam yerine kouyorum..Sadece kendimi ifadedir yazdıklarım. Yoksa tanımadığı birinin Yalan söyledini iddia edecek kadar Hadsiz birisi benim için zaten adam değildir.. Bu saat itibari ile kendimi tam ifade etmiş bulunmaktayım.Kişilik haklarıma saldırmadığınız yada abuk sabuk ithamlarda bulunmadığınız müddetçe size cevap vermek tenezzülünde dahi bulunmayacağım..Çapınızı belli etmiş durumdasınız zaten..Benim ek bir söz söyleme gereğim yoktur. Tüm forum okuyucualrından da özür dilerim..
Şu fps değerleri güzel olan dizüstücü arkadaşlar bir ss atsa da görsek.İnanmadığımdan veya yalan attığınızı düşündüğümden değil.Bizdeki sorun ne onu görmek istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme