Şimdi Ara

FPS/TPS Oyun Tavsiyeleri Lazım Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle sistemimi belirteyim :

Ekran Kartı : AMD Radeon 5650 HD Series 1 GB

Ram : 4 GB

İşlemci : İntel Core i7

İşlemci Hızı : 2.53 GHz

Win 7

Evet laptop umun özellikleri bunlar .

Şimdi bana bir FPS/TPS oyun lazım .

Ama Batman Oyunlarının serisi gibi olabilir .

Ya da savaş oyunu da olabilir ama lütfen Crysis serisi gibi olmasın gerçekçi bir savaş oyunu olsun ( Bknz CoD ) .

Bu arada Laptop ta LShift tuşu çalışmıyor .

Ondan dolayı oyunda eğer LShift tuşu varsa onu değiştirebilme özelliği olsun .

• up up up
  • Resident Evil 4,5,6, Dead Space serisi, Far Cry 2,3, Bioshock infiniti, Call of Juarez Gunslinger, War Thunder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Resident Evil 4,5,6, Dead Space serisi, Far Cry 2,3, Bioshock infiniti, Call of Juarez Gunslinger, War Thunder

Hocam Re 4,5,6 yı bitirdim . Dead Space iyi galiba ona geçiyorum ama LShift tuşu çalışmıyor eğer oyunda varsa değiştirebilir miyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SucuKar

quote:

Resident Evil 4,5,6, Dead Space serisi, Far Cry 2,3, Bioshock infiniti, Call of Juarez Gunslinger, War Thunder

Hocam Re 4,5,6 yı bitirdim . Dead Space iyi galiba ona geçiyorum ama LShift tuşu çalışmıyor eğer oyunda varsa değiştirebilir miyim ??

Oyunların %99 unda kontrolleri değiştirebilmen mümkün zaten saçma soru olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky1920

quote:

Orijinalden alıntı: SucuKar

quote:

Oyunların %99 unda kontrolleri değiştirebilmen mümkün zaten saçma soru olmuş..

Hocam ben The Amazing Spider - Man indirmiştim . Oyunda LShift tuşuna basın diyordu tabi basamıyordum . Ondan dolayı ayarlarda öyle bir seçenek yoktu . Launcher seçeneğinde de yoktu . Ondan dolayı sinirlendim oyunu silmiştim . Bu yüzden diyorum . Bu arada hocam Metro Last Light adlı oyunu indirmek istiyorum onda kontrol ayarları var mı ? İnternette öyle bir şey bulamadım .

• Tomb Raider

Deadpool
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    oyun tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Far Cry 3
  • Sağolun arkadaşlar . Şimdi size bir soru soracağım . Ben Metro Last Light indiriyorum . Bu oyunda kontroller değiştime imkanı var mı ??
  • Max Payne 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Max Payne 3

sağol hocam ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.