Şimdi Ara

Francis J. Underwood (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Modlara başvur yeniden açarlar yada postlarimi sildirebilirsin :D RAHATSIZ
  • Gerek yok seviyem degilsin en azindan yazilarindan acin ve ezikligin belli olur.

Saygilar....
  • Seviyene tüküreyim hayatın içinde leveller yok koç :D
  • Belli cok aciyor...
  • Konu devam ediyor CP var ama fazla CP veya CC parti yapabiliriz.

Not: clan kurmuyorum. Zaten clandayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi singuz -- 23 Aralık 2011; 23:02:05 >
  • yine türk private serverlarındaki kavgalara dönmüş burası bi kerede birbirinize artistlenmeden oynasanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearles58 -- 24 Aralık 2011; 12:09:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amonsen
    @redflag panpa bu alemde senden daha ballzlı adamlarda var.

Cheers

Strega

o adamlardan biri ne sensin ne de senin yakınındaki tanıdıgın herhangi biri

bana laf soylemeden once bi 2 kere dusun ^^

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 24 Aralık 2011; 17:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

Cheers

Strega

http://imageupload.org/?d=79585C561

seninde poponda don olmadığı zamanları biliyoruz abisi :) Asıl sen bana laf söylerken iki kere düşün...

edit:resim eklemede pek ii deilmdir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amonsen -- 25 Aralık 2011; 3:16:28 >

• quote:

quote:

quote:

Cheers

Strega

seninde poponda don olmadığı zamanları biliyoruz abisi :) Asıl sen bana laf söylerken iki kere düşün...

? nasıl bi sonuc cıkarmam lazım bu ss'den cozemedim ha sende zubie varken ben heroydum davası yapacaksan farkettiysen orda nickim değişmiş yani bende o sırada bishop+sk skilleri vardı yani daha üstü var mı ^^ sen ortalıkta gezerken ben bishopla ud acıyordum

seninle ilgili en son hatırladıgım roam mıydı bi sait serverındaydı galiba size atar yapıyordu bize flag olmuyordunuz clanwar atıyorduk geri atmıyordunuz^^ ki o serverda biz 5-6 kisiydik sen clanınla oynuyordun, sidik yarıştırmaya gerek yok bilen bilir

www.youtube.com/watch?v=MK9zFXR1Kxk
    www.youtube.com/user/yigitcanerster
    www.own3d.tv/redflag

bu arada ss icin saol synergy oynayalı 5-6 seneden fazla fotosunu gormeyeli de 3-4 sene olmuştu

edit. singuz pazartesiye girdik levelini sorabilir miyim 85 olabildin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TehRedFlag -- 26 Aralık 2011; 0:38:16 >

• quote:

quote:

quote:

Cheers

Strega

kendimi gördüm sanki :)

• Konu nerden nereye gelmiş
  • aynen bencede kişisel kavgayı burda deilde pm yoluyla yapın birbirinizi rezil etmeye çabalamak sizi daha gülünç duruma sokuyor bence bu arada yok saitin serveri yok onun serveri yerine yaptıklarınızı orjinal serverlarda gösterinde admin (ile) mi iyisiniz yoksa playerlıgınızlamı iyisiniz daha çok belli olur
  • YURU BE MUSLUMMM
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cheers

Strega

? nasıl bi sonuc cıkarmam lazım bu ss'den cozemedim ha sende zubie varken ben heroydum davası yapacaksan farkettiysen orda nickim değişmiş yani bende o sırada bishop+sk skilleri vardı yani daha üstü var mı ^^ sen ortalıkta gezerken ben bishopla ud acıyordum

seninle ilgili en son hatırladıgım roam mıydı bi sait serverındaydı galiba size atar yapıyordu bize flag olmuyordunuz clanwar atıyorduk geri atmıyordunuz^^ ki o serverda biz 5-6 kisiydik sen clanınla oynuyordun, sidik yarıştırmaya gerek yok bilen bilir

www.youtube.com/watch?v=MK9zFXR1Kxk
    www.youtube.com/user/yigitcanerster
    www.own3d.tv/redflag

bu arada ss icin saol synergy oynayalı 5-6 seneden fazla fotosunu gormeyeli de 3-4 sene olmuştu

edit. singuz pazartesiye girdik levelini sorabilir miyim 85 olabildin mi

Malesef 85 degilim oyuna girdiysemde sadece daily questler icin girdim neden mi mardan palace'ta 250 kisilik grup ile beraberim yani is hayati.

• Dostum yanlış anlamada senin 85 olamican çok netti zaten. Heleki cp kurmaya kalkışman da yanlış. Nedeni basit. sen oyuna 21:00 sıralarında giriyorsun ve 00:00 saatlerine kadar oyunda kalıyorsun. Daily görevlerine ve arada ufak ara vermeleri de dahil edersek 1 saatin bu işlere gider. Geriye kalır senin online olma süren topu topu 2 saat. Partidekilerin senin oyuna 2 saat dahil olmanla online süresi - lvl dengesi sağlanırsa diyeceğim yoktur. Bol şanslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazuya55

Dostum yanlış anlamada senin 85 olamican çok netti zaten. Heleki cp kurmaya kalkışman da yanlış. Nedeni basit. sen oyuna 21:00 sıralarında giriyorsun ve 00:00 saatlerine kadar oyunda kalıyorsun. Daily görevlerine ve arada ufak ara vermeleri de dahil edersek 1 saatin bu işlere gider. Geriye kalır senin online olma süren topu topu 2 saat. Partidekilerin senin oyuna 2 saat dahil olmanla online süresi - lvl dengesi sağlanırsa diyeceğim yoktur. Bol şanslar.

zaten haftasonu pilanlanmış hard core parti idi arif ama malesef bende katılamıyorum belirtiğim gibi iş, ayrıca arkadaşlarında işi var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.