Şimdi Ara

Fransada 3 Gün Çalış iPhone Al ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ne diyorsun bir önceki mesajdaki yoruma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 2 Haziran 2024; 19:56:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TayfunnArs T kullanıcısına yanıt

Merhaba ben fransizim  

hocam sen nerede ne yasadinda boyle

soyledin?

anlat dinleyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu gelişmiş ülkede almanya abd vs zaten hat alırken kendine telefonu veriyorlar iphone 15 veriyorlar veya pro artık ne istersen aylık ekstra 20 30 euro ödüyorsun 2 sene veya 3 sene boyunca normal satın alımından daha uyguna geliyor. Araba desen orda ötv zart zurt yok 2010 2015 model bmw mercedes bile rahatlıkla alabiliyorsun 2. elini. Kaldı ki sıfır bile rahat alırsın eğer düzgün işin ve çok fazla kumar alkol tatil gibi savurganlığın yoksa. Ortalama bir insan telefonu bilgisayarı arabayı diğer tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar. Başka ülkeye gidip 8 10 gün krallar gibi tatil dahil.

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Bana mi denk geldi diyordum ama genel bir sey oldugunu anladim sonradan. Simdiye kadar karsilastigim butun fransizlar kendilerini bir sey saniyorlardi. Ayrica cok gerginler. Hollandada da fazlasiyla denk geliyorum kendilerine. Simdiye kadar ingilizce konusmayi deneyeni gormedim. Yanima gelip fransizca yol soruyorlar. Arkadas bir degil iki degil. Butun dunyada fransizca mi konusuluyor saniyor bu millet :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TayfunnArs T kullanıcısına yanıt

Eskiler ingilizce konusmaz ama yeni kusak konusuyor

gerginlikle ilgili bir fikrim yok, benim cevrem gayet sakin normalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.