Şimdi Ara

fransaya karşı tepki önerileri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu AB muhabbetlerini duydukça,insanı baştan başa düşündürmesi gereken bir söz aklıma gliyor..Bu siyaset işlerini paylaşma yanlısı olmamama rağmen şu söz beni hep etkiler:

Doğu'nun birincisi olmak varken Batı'nın sonunculuğuna soyunuyoruz...

Başka söze gerek yok...

Bunu teknoloji düşmanlığı bağnazlık vb gibi anlamayın kesinlikle o tarz düşünceler içinde değilim.Zamanında teknolojiyi bizden alan,ama bzim gibi aylak aylak yatmayıp kazancı yine endüstri ve teknolojiye yatıran ülkelerin şimdiki durumuna bakın...Övündüğümüz Cumhuriyet kaç yıllık?83...Japona darmadağın oldu..Kaç yıl önce?61...Japonya'nın 61 yıllık tarihine bakın;Türkiye'nin 83 yıllık tarihine..Adamlar küçücük adalarda neler başardılar;biz neredeyse dünyanın merkezindeyiz...Sömürülmeye mahkum olmayacak insanlar yetişmedikçe bu ülke böyle kör topal ilerler..Ya da biri başımızda bir bomba patlatır Allah korusun,onun gazıyla biz de adam oluruz...

İrfanyus Arkadaşım;genel üslubunu beğeniyorum;ama koçtaş örneği oturmamış...Bir çok firma Koç'a ait ama ben elimden geldiğince Koç ürünlerini almam..Kökenleri Yahudi...İstihdamları kendilerine kalsın...SEK almıyorum,Sütaş alıyorum...Yine param ülkeme kalıyor en azından..Sevgiler kardeşim..

• Dipnot : Riberry ve Anelka Türkiye'de futbol oynamayı bıraktıktan sonra milli takıma çağırıldı...Biraz kasıtlı gibi gözüküyor
  • baska bir konu zaten var oradan devam edin. Herkes ayni konuyu aciyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.