Şimdi Ara

Fransız Jandarması 77.000 bilgisayarı ubuntu'ya taşıdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 25FURKAN

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

şu anda rtl8723 yüzünden yeni çekirdek ile gelecek olan mageia 5 i bekliyorum 1 ay sonra final çıkacak o zaman size gösterecem pardusun mageia ile olan benzerliğini diyorumya açılış kapanış sesinden denetim merkezinden açışılış kapanış efektine kadar mageiaya özgü sadece uygulama yükleme merkezine kadar herşey aynı pardus benim gözümde mageianın oynanmış hali

Canım benim o KDE masaüstü kullandığı için tüm dağıtımlarda aynıdır.

Sen bildiğin viral reklam yapıyorsun.

peki linux mint kde opensuse kde fedora kde bunların hepsini kullandım acaba bunlarda niye yoktu benzerlik

Kullandım. Onlar kendi ayrı arayüzlerini yazmışlar.

Bak canım, Pardus'u 2008 sürümünden beri kullanmış insanım.

Sen bana gelip 2010 yılında yayımlanan bir dağıtımdan araklama olduğunu iddia ediyorsun.

Playstyle gitti, sen geldin. Akraba mısınız bilmiyorum ki!

aksini idda edebilirsin pardusun ciddi anlamda emek veren bir takımı olsaydı çalmak yerine distowatch de 40. sıranın üstüne çıkabilirdi

Pardus projesine hükumet kurşun sıktı bir kere.

Ekip ciddi anlamda emek vermese microsoftun bir tarafları tutuşmaya başlamazdı.

Bugün hükumet dairelerinde yapılan işlemler linux çekirdekli sistemler ile de yapılabilir.

Her alınan orjinal ofis yazılımı, virüs koruma yazılım, işletim sistemi milyonlarca liranın savurulması demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: makbuz

Pardus geliştiricileri çekirdek kadrosu tam zamanlı çalışan Tübitak kadrosuydu.
    2010 yılında yanlış hatırlamıyorsam pardus 64 bit çalışması yapılmıştı.
    Çalışma ÇOMÜ tarafından gerçekleştirilmişti.

+1

Pardus arm sürümü bile hazırlanmıştı. Ancak destek gelmediğinden öylece kaldı.

Tübit-ak olduğundan beridir kuruluşta gram ilerleme yok. İlahi ile büyüyen çiçeğe mi ne birincilik ödülü vermişlerdi sanırım.

Şimdi debian çakması olarak yoluna devam ediyor.

Eskiden ajans vardı, her çıktığında dinlerdim. Mehmet Ali Alabora katılmıştı hatta bir bölümüne ve adam linux kullanıcısı çıkmıştı ciddi anlamda.

O ikili çok tatlıydı. Seda Akay, Gizem Belen.

Fanatizm yapmıyoruz ama arkadaş körü körüne çamurluyor.

Hayır anlamıyorum burada viral reklam yapan bir geliştiricisi ise çıksın ADAM(!) gibi söylesin.

• biz ülkece bu olaylara pek bir fransızız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

saçmalama Pardus bağımsız bir dağıtım temelide Gentoo ve Suse ( open Suse oldu... ) mageia ile alakası yok en fazla KDE kullanması ile ortak yönü var...

2 yıla yakın süre mageia 4 kullandım bütün dağıtımları kullanmışımdır pardus her şeyi ile mageia dan çalmadır açılış kapanış sesinden tutun sistemin diğer dağıtımlar arasında farkı olan yönetim merkezine kadar

arkadaşım , saçmalamayı bırak artık
    bir kesim kendi ülkesinin yaptığı şeyi çok sever el üstünde tutar, diğer kesim yerin dibine sokar ortada duran , mantıklı davranan yok

• çok iyi haber, 21.yyda işletim sistemine para mı verilir, tekerin mucidine telif hakkı vermek gibi birşey bu
  • Bizim ülkedede microsoft yerine linux kullanılsa yılda milyonlarca tl indirim yapılabilir.Ama nedense hiçbir kurum tercih etmez bunu.
  • aga biz rüşvetle iş görmeye alışmışız .
    yazılım bedava olunca. ihalelerde kimden rüşvet alacaz
  • Jemus programını linux'e göre yazsınlar önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yumurtalı Pide -- 1 Şubat 2015; 20:11:34 >
  • ne demek istediğini biraz daha açarmısın ?
  • Doğru olanı yapmışlar.
  • pardus kurumsal linux u denediniz mi? gerçekten harika olmuş, devlet kurumları geçiş yaparsa bir sürü lisans ücretinden kurtulmuş olurlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.