valla o olabilir yada benzer ürün Samsung RL62ZBPN veya Electrolux ENB5298X var... olayı çözmüşken bu şekilde kalakalmak bayağı hayal kırıklığı oldu :)
bir şey itiraf edeyim bu alışverişler bana biraz kendimi tanıma fırsatı verdi. seçimlerimde ya fiyatına bakmaksızın gereksiz lüksü olmayan en kaliteli ürünü seçiyorum yada minimum kriterimi tutturan en ucuz ürünü seçiyorum. bir başka deyişle ucuz+kötü, orta karar ve lüks ürünlerden kaçınıyorum.
A) Gereksiz lüksü olan ürün B) Gereksiz lüksü olmayan en kaliteli ürün C) Ortalama ürün D) Minimum kriteri tutturan en ucuz ürün E) Ucuz / kötü / kriteri tutmayan ürün
rahatsız mıyım? ... evet biraz
Herkes biraz böyledir bende patlıyorum bir an ihtiyacın üstü 500-1000TL ye kadar çıkıyorum, sonra zamanla araştırdıkça geri ihtiyacınıza göre ürün yelpazesine yöneliyorsunuz...
Ben Sharp SJ-PT69R-HS kullanıyorum, yakından inceleyin tavsiye ederim...
Kolay gelsin...
quote:
Orijinalden alıntı: T-una
FBM5100 Modelini Kasım 2009 da bir arkadaş kampanyalı (!) yine 2400TL aynı fiyatla sormuştu...
Frigidaire markasının bazı ürünlerinin beğenildiği açık fakat ürünü yakından inceleyip iç aksam kalitesi, gürültü seviyesinin gerçekliği konusunda inceleme yapmak lazım...
Denildiği gibi ürün Whitewestinghouse HBE5100 ile aynı.
Ama sanıyorum ürün Electrolux ENB5298X ile de aynı. Bu ürünü incelemenizi tavsiye ederim. Bence siyah rengi daha koyu, daha hoş...
Bu anlamda forumumuzda kesinlikle tavsiye edilen ENB5298X ile aynı olmasından dolayı edinebilirsiniz
Arçeliğin 8844 SBS NF modeli Fransız kapı dolabı için ne dersiniz? Alt gözlerden birisi de istendiğinde soğutucu olarak kullanılabiliyormuş. Fiyatı bayiye göre 4100-4100 TL arasında değişiyor.
Arçeliğin beyni dönmüş. O paralara ne dolaplar var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme