Fransız Kültür'de kursa başlamayı düşünüyorum yakında, sınavı varsa 2. kurdan başlayabilirim temelim var, gideniniz varsa bu kursun eğitimi, ortamı, kurs ücreti nasıldır? Ankara'dakilerden birine gideceğimi ancak Kızılay'dakine mi yoksa Bahçeli 7.Cadde'dekine mi gideyim diye tereddüt ettiğimi de belirteyim. Şimdiden teşekkürler :)
up up yardım.
Ben de merak ettim, İstanbul'da da var mı bu Fransız Kültür'den?
Buldum birşeyler, bundan mı bahsediyorsun acaba??
http://www.infist.org/cours/index.html Ücretler kısmından ücretlere bak. Yalnız başlangıçtan itibaren diğer seviyeler kur kur değişiyor. Her kur kendi içinde kur'a ayrılıyor. Değişik geldi bana. Bu İstanbul'da Ankara'da var mı bilmiyorum.
Ben ist taksmdekine gittim 10ay ortam iyi oluyo genelde seçkn kişiler vs ücret olarak kur başına(her ay) 450 tl civarında eğitim olarak kuşkun olmasın tr'de daha iyisi yok.
Bir kur ne kadar sürüyor Taksim'deki merkezde? Sanırım sitede yazıyordu, ilk yani starter kuru 3 kur olarak kendi içinde ayrılıyormuş, doğru mu ? Şimdi o 3 kur için ben ayrı ayrı 450TL mi ödeyeceğim yoksa sadece starter için 450 TL ödeyip, kendi içinde 3 kur mu alacağım?
Yeni sistemi bilmiyorum ben bizde starter tarzı bişi yoktu.Kur kur ayrılıyordu a101 a102 .. diye kur başı 390 tl öğrenci 430 tl yetişkindi. taksime gitmiştim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme