Şimdi Ara

Fransızlara Türkiye ile alakalı sorular - Yüksek miktar gurur point içerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biri mersin idman yurdu dedi
  • Avrupa'da da görüldüğü gibi çok cahil insan var.
  • ulan ne varsa zencilerde var ya
  • Cahil lan bunlar

Ayrıca Galatasaray

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

"Türkiye'nin nerede olduğunu biliyor musunuz?" sorusuna verilen cevapları görünce dedim ki "Ya ne kadar cahil bunlar." Sonra da aklıma şu video geldi

• fransız takımıyız olm biz nie şaşırıonuz michel platini aysaldan sonra kulube başkan adayı olursa şaşırmayın infantinoda teknik sorumlu olacak
  • sarışınlar ah sarışınlar
  • O değilde bizi afrikada sanıyorlar halen. Hele o iki sarışının saçını başını yolasım geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alierke

quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Beşiktaşlılar geri dönsün bize gurur point yok beyler.

Ayrıca bunlar ne kadar kültürsüz, bilgisiz, cahil insanlar ya. Türkiyeyi Mısır'la, Cezayir'le, Fas'la komşu yapan var. Bayrağında yeşil olduğunu söyleyen var. Fransa'da böylelerini hiç görmedim ben. Varmış demek ki. En cahil tiplere mi sormuşlar bu soruları seçip orasını da anlamadım. Bir de birisi Türkler barbar ve savaşçıdır diyor o kulaklık takan zenci. Şerefsiz. Altyazı geçmemişler.

dostum bilmem bilirmisin ama istanbulda fatih eminönü hala 1910-1930 arası osmanlı getirme çabasında millet kara çarşaf giyiyor.Bu şekilde tabiki adamlar böyle der.

bilmem bilirmisin senin o beğenmediğin osmanlı 600 sene dünyayı altına sı...ttırarak hükmetti,
    şimdi 3-5 itle başa çıkamıyoruz,
    ayrıca kara çarşaf giymelerinde ne sakınca var anlamadım?

600 sene altına sıçırttı sonra hepsini itilâf devletlerine verdi yüce Osmanlı.

Kara çarşaf giymelerine sakıncalı dememiş, Türkiye'nin imajının kara çarşaflılarla Cezayir'e, Fas'a, Tunus'a benzetilmesinin normal olduğunu söylemiş.

Ayrıca Türkler barbardır doğru, çünkü şöyle ki;

quote:

"Romalılar barbar tanımını şöyle yapmaktadır: Elinde hiçbir tahrik edici sebep bulunmamasına karşın, sırf zarar verecek güce sahip olduğu için zarar veren topluluk ya da uygarlıklara barbar denir."

Haberleri izliyor musun bilmiyorum ama gündem genelde tecavüz, cinayet ve kavgadan geçilmiyor. Barbarlık savaşta olmaz sadece, bir insani yapıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Beşiktaşlılar geri dönsün bize gurur point yok beyler.

Ayrıca bunlar ne kadar kültürsüz, bilgisiz, cahil insanlar ya. Türkiyeyi Mısır'la, Cezayir'le, Fas'la komşu yapan var. Bayrağında yeşil olduğunu söyleyen var. Fransa'da böylelerini hiç görmedim ben. Varmış demek ki. En cahil tiplere mi sormuşlar bu soruları seçip orasını da anlamadım. Bir de birisi Türkler barbar ve savaşçıdır diyor o kulaklık takan zenci. Şerefsiz. Altyazı geçmemişler.

kimse anlamıyor daha önce de yazdım amerikada tanıştığım insanların %90'ı bana

"türk kızları saçı açık dolaşabiliyor mu?"
    "türkiyede mini etek giymek yasak değil mi?"
    "türkiyede şeriat mı var?"
    "bu kolundaki dövmelerle türkiyede nası yaşıyosun?"

vs vs

sorular sordu. çoğu bizi arabistanla bir tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

Orijinalden alıntı: ermisss

"Türkiye'nin nerede olduğunu biliyor musunuz?" sorusuna verilen cevapları görünce dedim ki "Ya ne kadar cahil bunlar." Sonra da aklıma şu video geldi

Bu da efsanedir. "Eeee japonyaaaa güney kuzey".

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Ev sahibine soru sorulursa böyle cevap alınır .

Bizide Brezilya'da sorun .

• quote:

Orijinalden alıntı: A35A

Kadıköyde sorsan Fenerbahçe derler
    Fransa da sorsan Galatasaray derler çok normal...

Kendi evinin dışında bir yere sormak lazım. İtalya veya İspanya gibi

E yaniii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A35A

Kadıköyde sorsan Fenerbahçe derler
    Fransa da sorsan Galatasaray derler çok normal...

Kendi evinin dışında bir yere sormak lazım. İtalya veya İspanya gibi

Daha dün geldim İtalya'dan. Orada hem Galatasarayı hem Fenerbahçeyi biliyorlar fakat herkes Galatasaray'ın daha büyük olduğunu söylüyor. Bir fenerli arkadaşla gezdik hatta, çok morali bozuluyordu

• Çantalı oturan usta herşeyi bildi, Türk o Türk belli etmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.