Şimdi Ara

Fraps degerlerinde standart bir ayar var midir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar biz bu fps olcuyoruz ya mesela 1440x900 cozunurlukte anti aliasing 4x te texture quality falan otomatik modda cod 7 black ops oynuyorum imzamdaki sistemle,ortalama 40 fps aliyorum.. sormak istedigim bicok game settings var,sistemimizi karsilastirmamiz icin belirli bir olcut var mi bu ayarlarin,genelde suna gore olculur diyebilecegin. birde oyun konusunda ayarlarda oyundan keyif almak icin onceligi neye vermeliyiz cozunurluk mu antialising falan mi...
    simdiden tesekkurler

• :) ne sormak istediğini pek anlamadım ama şöyle soyleleyim
    1. lcd ekranlarda en yüksek çözünürlük en güzel görüntü kalitesini sağlıyor sizde öyle ayarlamışınız zaten:).
    2. fps( yani ekran kartının saniyede ürettiği görüntü sayısı) 30 ve üstü olması akıcılık ve oynanabilirlik bakımından önemlidir.
    3. anti aliasing oyundaki grafiklerin köşelerindeki tırtıklanmayı azaltır. Fakat performansı baya düşürür (ekran kartın biraz zayıf anti aliasing fps oranını baya düşürür)
    4. texture guality görüntü kalitesini belirler yüksek tutmak görüntü kalitesini artırır.
    5. anisotropik filtreleme (AF) Görüntü kalitesine etkisi büyüktür ama fps yi baya düşürür.

sana tevsiyem ekran kartını yenilemenden yana hd 5670 yada alabilirsen hd 5770 alman (hd 6850 de olabilir ama 300 civarı fiyatı var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLmNt13 -- 8 Şubat 2012; 23:43:37 >

• aslina bakarsan bende baktimda soruya bende anlamadim .d ama sagolasin yardimci oldu .d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.