pek açıcı değil foto biraz daha detaylı görünebilseydi hem sergiyede alakası yok sen takma kafaya
quote:
Orjinalden alıntı: djoz
Fotosu bu, sergileme gibi bi amacım olmadığı için güzelleştirmeye uğraşmadım. Sadede gelecek olursak görüldüğü gibi bagajda önemsenecek bi hacim kaybı yok...
görüntüyü ne yapacaksın boşver güzel böyle önemli olan performansı,inşallah memnunsundur..fakat tanıyamadım bu wooferları bilmediğimiz bir model herhalde,amfi ne kullanıyorsun peki?
Wooferlar fason üretim, bikaç yıl önce 2 tanesini almıştım, sesi ve verimi falan hoşuma gitti, eski 302Fler ile aynı tonda ve seviyede çaldığını söyliyebilirim, diğer emsallerinden daha iyi göründü bana, memnun olduğum için geçenlerde zar zor bulup yine aynılarından aldım, tek kusurları fazla güçlü olmamaları. şu an idareten 4 kanal bi amfiye bağlılar, ED 1000A alıp beşini paralel bağlamayı düşünüyorum.
@djoz doğrudur fason üretimlerde de bazen çok sağlam ürünler çıkıyor ben de zamanında sadece merak ettiğimden dolayı millenium diye bir markanın subwooferını almıştım,sesini dinlediğimde beni oldukça etkilemişti,malzeme kalitesi iyi olmadığı için bir süre sonra elimde kalmıştı ama tonları gerçekten güzeldi tekrar aradım ama bulamadım aynı modelden..sonuç olarak çok nadir de olsa fason üretimlerden de güzel ürünler çıkıyor seninkiler de onlardan olsa gerek..
fakat anlamadığım bir nokta var,ed1000a ya beşini paralel girecem demişsin,ed1000a 1ohm da zor çalışıyor 5ini birden paralel bağlamak mantıksız gibi geldi bana ama yine de senin bileceğin iş mutlaka bir bildiğin vardır..