Şimdi Ara

Free Dos işletim sistemi kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lenovo idepad gaming 3 intel i5 laptop aldım free dos bir türlü windows kuramadım sürekli hata verip duruyor bilgi sahibi olan var mı nasıl kurabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba forumdaş,

Öncelikle yeni bilgisayarın hayırlı olsun.

Hangi hatayı alıyorsun, USB'ye Windows ISO'yu nereden indirdin nasıl yazdırdın, tüm sürecin ayrıntılarını verirsen yardımcı oluruz. Bu şekilde çok genel bir soru.

• Hocam öncelikle tşk ederim sorunu çözdüm lakin şarj problemi yaşıyorum şarj hemen bitiyor bu normal mi ? Gaming laptoplarda bu sorun var mış ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar hocam, ayrıntı vermemişsin. "Hemen bitiyor" dediğin mesela nasıl kaç saat?

Bir de;

- - - Ayrıntılı inceleme istiyorsan - - -

Bataryanı %100 şarj et. Sonra şarjdan çıkar kullan. Bitmesine yakın şunları yap:

1 - Win+X yap, sol altta göreceksin, Windows Powershell (Yönetici/Admin) tıkla.

2 - Aşağıdaki kodu kopyala. Açılan lacivert renkli Powershell penceresine sağ tık yaparak yapıştır ve enter'la:

powercfg /batteryreport /output "$([Environment]::GetFolderPath('Desktop'))\pil-raporu.html"

3 - Masaüstüne pil-raporu.html dosyası oluşturulacak. Bunu incele. Ekran görüntüsünü yollayabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.