Şimdi Ara

Free Migrate Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere blizz zaman zaman free migrate yapıyor, bende bundan yararlanarak günde 1-2 saat kadar olan boş vaktimi kuyrukta geçirmek yerine Şu anda aşağıda yazdığım serverlara geçis yapabiliyorum ancak realmler ve battlegroupları hakkında hiçbir bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

Burning Legion (PvP) > Bladefist (PvP) > Blackout
    Burning Legion (PvP) > Chromaggus (PvP) > Reckoning
    Burning Legion (PvP) > Genjuros (PvP) > Conviction
    Burning Legion (PvP) > Xavius (PvP) > Ruin

• Hocam sana önerim bu serverlara geçme.Blizzard ın bu serverlara bedava migrate ettirmesinin sebebi serverda cok az horde u yada cok az alliance ın olması.Ben daha önce yaptım serverda kimse yoktu horde yüzde 85 civarıydı.Sansıma bir türke rastladım.Burda sadece bir guildin oldugunu onunda tam olarak raid yapamadıgını soyledi.Sonrada bıraktım karakteri zaten..
  • Bu seferki free olma nedeni faction dengesizliği değilde player sayısının az olması, ama tamamen ölü bir realmede geçmek istemiyorum. Battlegroundlarında biraz dengeli olmasını istiyorum horde olarak sürekli kazanmaktan bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

Bu seferki free olma nedeni faction dengesizliği değilde player sayısının az olması, ama tamamen ölü bir realmede geçmek istemiyorum. Battlegroundlarında biraz dengeli olmasını istiyorum horde olarak sürekli kazanmaktan bıktım

Hocam wowrealmstatus.com dan arastırabilirsin gecmek istedigin serverı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silverlight7

quote:

Orijinalden alıntı: Outsider_

Bu seferki free olma nedeni faction dengesizliği değilde player sayısının az olması, ama tamamen ölü bir realmede geçmek istemiyorum. Battlegroundlarında biraz dengeli olmasını istiyorum horde olarak sürekli kazanmaktan bıktım

Hocam wowrealmstatus.com dan arastırabilirsin gecmek istedigin serverı

tamam güzel diyorsun ama, orası bana ah durumlarını, battleground dengesini söyleyemezki. 80% ally olan bir serverdayım ama iş bgye gelince horde wins... tam tersi bir duruma düşmek istemiyorum. serverlarda zaten nüfus az oradan birinin çıkması zor ama bir ihtimal bglerden birileri bahsedebilir diye umudum devam ediyor.

• Burning Legion (PvP) > Bladefist (PvP) > Blackout
    Burning Legion (PvP) > Chromaggus (PvP) > Reckoning
    Burning Legion (PvP) > Genjuros (PvP) > Conviction
    Burning Legion (PvP) > Xavius (PvP) > Ruin

Aynı serverları banada verdi grimbatoldan beklemekten iyidir deyip Chromaggus serverina geçtim karambole orda sakin sakin 80 olup sonra başka servera geçerim.
  • Mümkünse realm hakkındaki ilk izlenimlerini yazabilirmisin? Yarın son gün tercihen bugün bir karar vermek istiyorum.
  • bladefistteyim ben. pvp yapmam o yüzden bilemem bg yi. önceden biraz ölüydü server şimdi baya canlandı çok güzel oldu. sağlam pve guildleri gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

bladefistteyim ben. pvp yapmam o yüzden bilemem bg yi. önceden biraz ölüydü server şimdi baya canlandı çok güzel oldu. sağlam pve guildleri gelmiş

vakitsizlikten kaçırdım sanırım, neyse artık bir dahakine önerini hatırlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.